reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

wiecie co dziewczyny to forum niedługo powinno się nazywać GRUPA WSPARCIA dobrze że można tak się wygadać i wyżalić, czasami pomaga mi samo czytanie waszych postów ;D

reklama
z innej beczki- Dziewczyny u Was też od 3 dni na forum jest taka krowiasta czcionka ???
czy coś się w moim kompie poprzestawiało ?? tak jakby była zupełnie inna rozdzielczość, ale dotyczy to tylko forum, wszystko inne wygląda normalnie, jak do tej pory...

A może to mój wzrok siadł ?:):):):)

hej dziewczyny
właśnie wyszłam ze szpitala i mam rozwarcie {1-1,5-1,5}nie wiem zabardzo czy to dobrze czy żle i co to znaczy może któraś z was wie .prosze odpiszcie z góry dzieki

e_mama, u mnie jest po wiec to chyba ustawienia Twojego kompa...
gaga, wlansie po to chyba tu jestesmy... tak jest łatwiej...

e_mama, u mnie też jestczcionka taka jak przedtem.
A jesli chodzi o przytulanie to strasznie chciałabym mieć psa, u mnie w rodzinie zawsze jakiś był, ale mój mąż jest zdecydowanym przeciwnikiem zwierząt w domu bo twierdzi, że śmierdzą :( Dla mnie to bzdura, miałam różne zwierzęta i żadne nie śmierdziało a juz na pewno nie pies. Może któraś z was zna sposób na przekonanie męża na piesia ??? ;D

Kupic słodziaka i postawic go przed mężem ;D ;D ;D
to sie będzie nazwywało miłosc od pierwszego wejrzenia

tylko najpierw trzeba obadać grunt tzn jaki pies podoba mu sie najbardziej
jakby od razu nie zadziałało, to trzeba powiedzieć, że tylko na kilka dni, bo nie ma sie kto nim zająć
a poźniej....
zostanie na zawsze

jezeli to taki przeciwnik Karin to masz trudny orzech do zgryzienia, ale jak dziecko zapragnie psa to moge sie zalozyc ze zmieknie...

A może kupię mu w prezencie psiaka, hi, hi. Prezentu nie odda.
Melanie, czy to zdjątko to twojego pieska? Wygląda mi troszkę na kaukaza z pysia.

Karin :) Trzeba pojechać z mężem do Zakopanego, pójść na spacer pod Gubałówkę, zobaczyć te cudne szczeniaki, dostać jednego pikena do ukochania, i tak już zostanie... Tym cudnym oczom nie można się oprzeć :) Oczywiście najpierw była narada przy kolacji a potem biegiem wrócilismy po maleństwo, żeby nikt go nam nie sprzątnął sprzed nosa:)
I tak od prawie 2 lat jesteśmy właścicielami pekińczyka bez rodowodu, chorego na nerki, serce, po usunięciu jąder (zagrożenie nowotworem), i po tysiącu innych atrakcji- robaczyca, chore uszka...
Wiem jedno, nie zamieniłabym mojego psiaka na żadnego innego i On nas chyba też :) Dzięki nam żyje i chyba to czuje, bo jest przekochany :)

reklama
hej ja  wyszłam ze szpitala w poniedziałek , i mam rozwarcie 1cm no i spłaszczoną szyjkę macicy nie wiem czy to źle bo lekarze nic nie mówili ale co położne mówiły to pierwszxy etap porodu jest za nami

Do góry