reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hej ho to ja!!!
Dlugo sie nie odzywalam ale jestem cala i zdrowa, wczoraj wrocilismy ze szpitala i teraz pomalutku sie przyzwyczajamy.
Weronika dzielnie walczy z kolkami a ja mam troszke za malo mleczka i musze ja dokarmiac. Tak wiec wpadam na chwilke a reszte nadrobie w najblizszych dniach.
Coreczka moja urodzila sie w czwartek 7 lipca o godzinie 10.50 , 55 cm wzrostu i 3100gramy
Zdjecia wkleje moze jutro a teraz zmykam bo ledwo chodze taka jestem zmeczona.
Pozdrawiam lipcoweczki ;D ;D

reklama
Witamy, świeżo upieczoną mamusię  ;D
Czekamy na zdjęcia małej Weroniki. Nie dajcie się kolkom dziewczynki!

Witaj Elfiko!! Cieszymy sie, ze juz z nami znowu jestes. :) Powodzenia w trudach macierzynstwa. Nie poddawaj sie z mleczkiem, walcz dzielnie, a pokarm napewno naplynie. Wypoczywaj kiedy mozesz i zagladaj na forum z kazdym dniem czesciej ;)

Frido, super ze juz jeste s znami, caluski dla Weroniki od Lipcowych ciotek...
Gazeleczku, Twoj Macius - cudo, no ale ma po kim  ;D
Maniu, sliczna rodzinka...
Martuska, nie martw sie moja dzidzia jeszcze sie nie wstawila a wg mojego gina dzieje sie tak 3-4 doby przed porodem...ja tez licze ze u mnie zacznie sie samo, w miare blisko terminu (zebym sie za bardzo nie stresowala) no i zeby nie bylo wywoływania...

Moj Mezulo wlasnie pojechal na ryby... ale co tam, niech sie nacieszy poki moze... potem juz nie bedzie tak latwo sie wyrwac, a pojechal z kolesiem ktroego poznalismy na szkole rodzenia, zreszta niedziele spedzilismy w czworke, a raczej w szostke) wlasnie and woda na rybach... ludzie dziwnie sie patrztyli, dwie brzuchaczki tuz przed rozwiazaniem kursujace do baru po piwo dla mezow...
... jest juz tak pozno a w domu duchota , termometr w pokoju pokazuje prawei 30 stopni!!!

Martuska u mnie objawow nie ma zadnych wiec jeszcze troche bede na tym forum.

Dzieciaczki przesliczne - wszystkie bez wyjatku, kazde inne i z wlasnym charakterkiem.

Maniu rodzinka urocza...

Witam wszystkie powracajace do nas mamusie ;D - zazdroszcze udanych finalow i czekam na swoj ;D

z kolejnych wieści od NIANI wynika że jutro (a właściwie dzisiaj - czwartek) wychodzi do domku. Maks jeszcze nie pcha się na ten świat. badania wychodzą dobrze. Mieli ją wypisać w środę ale jeszcze ją zostawili na obserwacji.
buziaczki
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!piękne te wasze lipcowe maleństwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam dziewczyny!
a ja już wstawione mam pranko i zmywarka już hula :) troszkena drobiłam .
witam elfiko w domu :)
mamusiom którym jeszcze nie gratulowaliśmy to robimy to teraz i zdrówka życzymy!
fotki śliczniusie, baaardzo

a my wczoraj byliśmy na ktg i wszystko oki, tylko mam brać chyba furagin na mocz i za tydzień na usg i po skierowanie do szpitala.

wczoraj porozkładałam wszystki ciuszki i pierdoły w komodzie tymcia, i zrobiłam generalny porządek i dorzuciłam resztę rzeczy do torby szpitalnej :) (prócz ciuszków dla malca, bo to tatuś sam wybierze i przywiezie na wyjście :D )

no a tak poza tym to cała popuchnięta, spać nie mogę, bo mnie wszystko swędzi (chyba od tego ciepła) i jakieś sany mam popaprane (choć zbytnio nie pamiętam)

zmykam dalej do wyrka
miłego dzionka i chłodnego!!

reklama
my też już na nogach:) popijamy sobie zimny jogurt leśny, pyyyycha ;)

Gratulacje dla Wszystkich nowych Mamusiek :)

Za oknem już obudziły się kopary i budowa wre!
Upał zaczyna zaglądać zza okien... ale dziś jestem uzbrojona w wiatrak, więc może będzie łatwiej dotrwać do chłodniejszego wieczora.
Jadę dziś na kolejną konsultację okulistyczną (tak Klaudio- mamy podobną sytuację :( ) Jestem ciekawa jak bardzo mogą się różnić opinie 2 lekarzy :)

pozdrawiam serdecznie :)

Do góry