reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Tusiu, wklejaj wklejaj bo tak fajnie pooglądać takie słodkie maleństwa. Ale malutka zdecydowanie podobna do tatusia.

Kurko, rany jaki z ciebie tytan pracy chciałabym żeby mnie się tak chciało ale przez ostatnie dwa tygodnie to nic mi się nie chce, straszny leń mnie zaatakował. Nawet na spacerki mi się nie chce chodzić a powinnam. Juz mnie to nawet męczy ale nie mogę się zmusić do niczego.

reklama
Ja sie wlasnie juz okapalam ,moja mala daje mi takie kopniaki ,ze normalnie kwicze i ugniata gdzies na nerwy bo bole czuje od posladkow az do lydek w nogach nie wiem czy to dobrze ze taka bardzo ruchliwa jest bo podobno na tym etapie ciazy to dzidzie juz tak nie kopia.Mam nadzieje ,ze wszystko wporzadku i jakos dotrwam do poniedzialku i wreszcie ja zobacze bo sie nie moge doczekac tego malenstwa.

Karin ja tez mam lenia ogromnego a to sprzatanko to dlatego zeby moja mala pognac na ten swiat bo ja juz po terminie jestem i chce zwariowac

Kurko co ty piszesz, ze masz nadzieje, ze do poniedzialku dotrwasz?? ::) chyba, ze nie dotrwasz tylko urodzisz do poniedzialku ;) Tak sie drocze, chcialbym Ci jakos pomoc, zeby sie udalo jak najszybciej, ale co ja moge, chyba tylko do Bozi wzdychnac o to :)
Nie wime jak to z ta ruchliwoscia dzieciaczkow, mowia, ze wlascie dzieci staja sie mniej ruchliwe przed porodem, ale moze to nie regula i moze nie wszystkie dzieci? Trzeba by ankiete zrobic wsrod mam ktore urodzily. Moj wiercipietek tez ruchliwy, ale tak okresowo. Glaszcze go i pytam kiedy sie pokaze ;)

No to bede wklejac ;D
A z karmieniem wszystko dobrze. Tzn mam mleka wystarczajaco - nie musze dokarmiac i to najwazniejsze, tylko ta moja mala niedaje sie oderwac od cyckow tak jej to mleko smakuje :)

Tusia
gratuluję córeczki ;D

ja jak ja zobaczyłam na tej fotce z tatą to sobie od razu pomyslałam
jacie ! ale ona podobna do taty :o ;D

ja tez jestem podobna do swojego - a córeczki podobne do tatusiów mają powodzenie ;)

dobry wieczorek :)
tusiu stopa gigant :)
a ja właśnie tak sobie wdepłam, bo przyjechaliśmy od znajomych, pooglądaliśmy troszkę tąkasetę i jakoś tak przytuliłam się do mojego już śpiącego artka i nie mogę zasnąć, więc poszłam do kuchni pożarłam miseczkę mleczka z płatkami i przyszłam tu do was nadrobić zaległości (których jak na sobotkę przystało nie ma wiele ;) ) no i wiecie jakoś mi się tak oczęta zaczęły kleić więc spadam do wyrka
a gazelaczku i inne mamusie, które posiadają takie foteliki lekko bujające się, czy jest wam wygodnie na nie siadać, bo ja sięprzymierzałam, do takiego do karmienia, ale jakośtak mi za niski się wydał, i ciężko mi było siąść i wstać z niego....??

a i mam jeszcze jedno pytanko dzieczyny czy może którąś z was strasznie swędzi pępek???? brzuch, to że się rozciąga i swędzi ok, a pępek od kilku dni nie daje mi spokoju, normalnie wściec się można !!!!! nie wylazł mi zbytnio, dopiero zaczął się zabrązawiać i kreska z niego ciemna wyłazi, no ale dlaczego tak paskudnie swędzi i czy coś można na to poradzić????

ok zmykam lulać bo zaraz może mi przejść. spokojnej nocki

reklama
Dzieńdoberek! Pępek to mnie nie swędzi ale brzusio to jak najbardziej ::)
A co do fotela to widziałam niezłego mercedesa wśród foteli. Chyba był specjalny do karmienia i mial podnóżek i tak był zrobiony, ża cały się suwał do przodu i do tyłu (chyba miał rolki zamontowane na podstawie albo coś takiego) i tak jakby trochę w górę i w dół a co ciekawe, że podnóżek też się suwał! Ale cholerstwo drogie niesamowicie :mad:

Do góry