reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

witaj karin :) czyżbyś spać nie mogła ?? ja jużjakąś godzinkęjak nie lepiej fotki przeglądam na forum :) tak jakoś spać nie mogłam, teraz troszkęmnie bierze ale znowu ciężko od kompa odleź :D

reklama
Mi tak właściwie codziennie nie chce się spać od 6 bo Jagódka napiera na pęcherz tylko, że zwykle próbuje jeszczę na siłę zasnąć ale dzisiaj stwierdziłam, że łypnę co się dzieje w niedzielny poranek na naszym forum. Pustki, co ???
Ale może jeszcze sie położę bo coś mnie zebrało na ziewanie.

Czesc Wszystkim
Ja wlasnie wstalam i pognalam do toalety bo calo nocke przespalam bez wstawania.
Kredko mnie brzuszek ani pepek nie swedzi wcale az sie dziwie moze to dlatego ,ze ja mam taka mala pileczke przed soba,ta ciemna linia tez mi nie wyszla .Co moge radzic to tylko smarowanie oliwkami lub zelami chodzacymi skore.Ciemna linia to efekt zmian hormonalnych i to zejdzie po porodzie :)
Kurcze , a u nas szaro ,buro i grzmi na burze ,ale szczerze to mi to pasuje bo sie lepiej czuje i nogi nie puchna
Zaczynam sie troszke bac jutrzejszego dnia bo wiem ze to bedzie juz final mojej ciazy i juz z dzidziusiem do domu wroce :)

Hej,

Kolorowa kredko - rzeczywiscie w fotel troszke sie wpada, ale siedzi sie w nim baaardzo wygodnie. I bujac sie mozna praktycznie bez wysilku. Ja w zasadzie nie planowalam takiego zakupu, dopiero gdy przypadkiem w IKEI zobaczylam fotel, usiadlam w nim i zaczął sie tak miękko, delikatnie kolysac... pomyslalam od razu o karmieniu i Maciusiu. I od tej pory meczylam meza, ktory powtarzal ze za drgoi, nie ma miejsca w domu i w ogole... No, ale na zdjęciu widac, kto ma w domu jaką sile przebicia ;) :p ;D
A co do tego zapadania - po ciąży i tak trzeba bedzie miesnie brzucha wycwiczyc na nowo, wiec ja nie planuje problemow z wydostaniem sie z niego. Poza tym, gdy bede przypadkiem na karmienie poswiecala tyle czasu co Tusia, to nie bede musiala z niego wstawac ;) 8)

Mnie czasami troszke swedzi brzucho. Ale generalnie staram sie mu "robic dobrze" i rano pod prysznicem masuje bardzo szorstką gąbką cale brzuszysko i piersi. No a potem smarowansko. Czasem peeling. Wiec skora ladnie sie blyszczy, ale mimo to czasem swedzi. Moze to jest tak, ze taka naciągnieta maksymalnie skora jest bardziej wrazliwa?

czesc dziewczyny, własnie ucze męża jak obsługiwac nasze forum na wypadek jakby maksio chciał przyjsc na swiat wczesniej.

dzis nasza rocznica slubu ;D O0

reklama
Do góry