reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

dzień doberek kobitki....nie wiem jak wy ale ja juz mam dosyc tych upałów :(normalnie wychodze z siebie :mad:wczoaj miłam planowana wizyte u lekarza ,ale przełożył ja na wtorek-wtedy bede wiedziałą co tak naprawde się ze mna dzieje,a dzieje się róznie...mdłości mnie nie opuszczają...jak rano sie budze to po  wstaniu z łóżka jest mi strasznie niedobrze...mala sie bardzo mało rusza...troszke puchne ,ale najgorsze jest to siusianie...niby chce mi się cochwilke i latam jak szalona ale jak o do czego to nic :mad:apetytu to prawie wcale nie mam i zmuszam sie zeby co zjeść....a jak juz mam apetyt to znowu  zwracam większość... :(mam juz dosyć tego stanu :(

reklama
Nianiu wielu chwil radości bez miary i szczescia :-) całe morze miłości i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-)
swoją drogą to dużo osób ma rocznice w lipcu :-) ja mam 2 sierpnia pewnie gdybym rodziła naturalnie to bym doczekała :-)

Gazelaczku pozwoliłam sobie potrenować :-) w liście bo bałam sie że może jak Ciebie nei bedzie to coś zawale.... a tak jak coś zrobiłam nie tak to mnie popraw :-) i na przyszłość zrobie lepiej :-)

czesc dziewczyny
a ja wczoraj to wypakowalam moja torbe i spakowalam sie jeszcze raz
jutro na 8 do szpitala
mam nadzieje ze na nasza Milenke zadziala kroplowka :laugh: hihihi
wczoraj byla burza i nic
choc swoja droga to ona jest juz gotowa i tylko czeka az sie zacznie otwierac gdzie niegdzie a tu nic i biedna musi siedziec ;D
dlatego mam nadzieje ze jej pomozemy

ja wczoraj to troche porobilam
przygotowalam tez wszystko do spania naszej malenkiej

nie moge sie jej doczekac
mam nadzieje ze urodzi sie od razu jutro i ze obie nie bedziemy sie musialy dlugo meczyc ;)
dzisiaj mam w planach wysprzatac calutka lazienke i w kuchni ulozyc szklanki,talerze itd.do szafek bo wczoraj zawiesilismy meble w kuchni
a jak wroce to malenka bede sie zajmowac a nie kuchnia i jej urzadzaniem :p

widze ze kolejna mamusie mamy
mam nadzieje ze bede nastepna hihihi ;D

no to znikam
przyjde sie jeszcze pozegnac jak mnie Carlos wpusci do kompa

buziaki wam wszystkim

Niunia-wszystkiego NAJ ...NAJ LEPSZEGO!! :)

Lilka no to jutor trzymam kciuki ,żeby wszystko wmiare szybciutko poszło i abyś jaknajszybciej tuliła w ramionach maleństwo :)

Asiolku - wszystko wyglada super! Dzieki za wstawienie zdjęć. No, teraz to spokojnie mogę isc rodzic Maciusia, nasza lista na pewno bedzie w dobrych rekach :)

Agatonik - serdeczne gratulacje! Dzieciątko wygląda jak anioleczek - przeslodziutkie :)

Nianiu - Czy rok temu braliscie slub? Bo w niedziele wypada zawsze pierwsza rocznica slubu, hi hi. Wszystkiego najlepszego i korzystnych nastrojow do pospieszania Maksa ;) ;D

Lilka - powodzenia! A ja zaraz po Tobie, czyli we wtorek raniutko zmykam do szpitala. Ale jeszcze nawet nie zaczelam sie bac, a Ty? Masz stresik?

reklama
Do góry