reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc! dopadlam do komp haha i choc na chwilke by Wam powiedziec dzien dobry  ;D
KAsiu masz racje faaaaajnie jest byc mama  ;D ciesze sie ze malutka daje Ci wiele radosci!!!!!!  ;D
Tusiu wczoraj zapomnialam Ci napisac..... ze jestescie dzielne!!!! po takich przezyciach moze byc tylko lepiej a Majeczke jest faktycznie skora zdarta z Taty  ;) (na pewno jest dumy hehe )

Kochane milego weekendu a ja zmykam pod prysznic  ;)

Kurko, to wyglada na to, ze sie doczekasz wreszcie ;) A noz Cie zbierze dzisiaj lub jutro, porzadki sobotnie moga dopomoc ;) Zycze szczesliwego rozwiazania i zdrowego dzidziusia, ale mam nadzieje, ze przed porodem zagladniesz tu jeszcze.
Oooo wlasnie mi Alek w brzuchu czkawki dostal :D

Martuska kompa mam caly czas wlaczonego i ciagle tu zagladam ,wlasnie ide odkurzac podlogi ,a potem zmywac na kolanach to moze cosik by mnie wzielo ,zobaczymy jak to bedzie????

Mowicie, ze do taty Majka podobna. No bo my tak sie zastanawiamy i jakos tak my nie widzimy do kogo.
Dziewczyny czy to nie szkodzi, ze ja tyle zdjec wklejam Majki na tamten temat - NASZE KOCHANE MALENSTWA ?

Ja juz pomylam podlogi ,caly domek posprzatalam ,obiadek zjadlam i mam dosc sapie jak dziki wol.
Kurcze a tu taka cisza weekend sie zaczol i wszystkich wywialo ,czesc jeszcze w szpitalach i nie ma z kim pogadac.
A moj mezul obiecal juto zabrac mnie na ostatnia wspolna wycieczke we dwoje i na pyszny obiadek bo w poniedzialek to juz nas chyba bedzie troje i zacznie sie prawdziwe zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tusia Majeczka caly tatus ,bo to podobno jest tak ze corki do ojcow sie podaja i sa do nich podobne przynajmniej w mojej rodzinie tak jest

zobaczymy jak bedzie u mnie bo ja tez mam miec dziewczynke ,czy to caly tatus bedzie ::)?
Tusia wklejaj jak najwiecej zdjec bo my chcemy ogladac takie sliczne malenstwa.
Czy u ciebie z karmieniem juz lepiej ,bo ja to sie strasznie obawiam u siebie wlasnie tego karmienia piersia czy sobie dam rade i sie zgram z moja mala razem

Tusiu, przeciez po to jest ten wątek, zeby wklejac zdjątka naszych maluchow!!! Ja tylko czekam na powrot dziewczyn do formy i niech dają zdjęcia, bo strasznie ciekawskie jestesmy, hi hi

Qrcze, dzis opracowujemy na naszym wątku 700-tną stronkę! Oj, pracowite z nas lipcóweczki, nawet w sezonie ;D ;)

reklama
hej dziewczyny!
tusiu majeczka świetna :) taka drobniutka typowa dziewczyneczka :) milutko ogląda sięzdjątka naszych szkrabów :)
a u nas fajowa pogoda taka deeeszczowa bardzo :) a ja właśnie l;ecę sobie drechy wyprasować ;) bo jedziemy do znajomych oglądać dopiero !!! fotki i kasetę z weseliska, na którym byliśmy ponad miesiac temu.

pozdrowionka paps

Do góry