reklama
mania
Fanka BB :)
czesc! dopadlam do komp haha i choc na chwilke by Wam powiedziec dzien dobry ;D
KAsiu masz racje faaaaajnie jest byc mama ;D ciesze sie ze malutka daje Ci wiele radosci!!!!!! ;D
Tusiu wczoraj zapomnialam Ci napisac..... ze jestescie dzielne!!!! po takich przezyciach moze byc tylko lepiej a Majeczke jest faktycznie skora zdarta z Taty (na pewno jest dumy hehe )
Kochane milego weekendu a ja zmykam pod prysznic
KAsiu masz racje faaaaajnie jest byc mama ;D ciesze sie ze malutka daje Ci wiele radosci!!!!!! ;D
Tusiu wczoraj zapomnialam Ci napisac..... ze jestescie dzielne!!!! po takich przezyciach moze byc tylko lepiej a Majeczke jest faktycznie skora zdarta z Taty (na pewno jest dumy hehe )
Kochane milego weekendu a ja zmykam pod prysznic
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Kurko, to wyglada na to, ze sie doczekasz wreszcie A noz Cie zbierze dzisiaj lub jutro, porzadki sobotnie moga dopomoc Zycze szczesliwego rozwiazania i zdrowego dzidziusia, ale mam nadzieje, ze przed porodem zagladniesz tu jeszcze.
Oooo wlasnie mi Alek w brzuchu czkawki dostal
Oooo wlasnie mi Alek w brzuchu czkawki dostal
Ja juz pomylam podlogi ,caly domek posprzatalam ,obiadek zjadlam i mam dosc sapie jak dziki wol.
Kurcze a tu taka cisza weekend sie zaczol i wszystkich wywialo ,czesc jeszcze w szpitalach i nie ma z kim pogadac.
A moj mezul obiecal juto zabrac mnie na ostatnia wspolna wycieczke we dwoje i na pyszny obiadek bo w poniedzialek to juz nas chyba bedzie troje i zacznie sie prawdziwe zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze a tu taka cisza weekend sie zaczol i wszystkich wywialo ,czesc jeszcze w szpitalach i nie ma z kim pogadac.
A moj mezul obiecal juto zabrac mnie na ostatnia wspolna wycieczke we dwoje i na pyszny obiadek bo w poniedzialek to juz nas chyba bedzie troje i zacznie sie prawdziwe zycie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zobaczymy jak bedzie u mnie bo ja tez mam miec dziewczynke ,czy to caly tatus bedzie :?
Tusia wklejaj jak najwiecej zdjec bo my chcemy ogladac takie sliczne malenstwa.
Czy u ciebie z karmieniem juz lepiej ,bo ja to sie strasznie obawiam u siebie wlasnie tego karmienia piersia czy sobie dam rade i sie zgram z moja mala razem
Tusia wklejaj jak najwiecej zdjec bo my chcemy ogladac takie sliczne malenstwa.
Czy u ciebie z karmieniem juz lepiej ,bo ja to sie strasznie obawiam u siebie wlasnie tego karmienia piersia czy sobie dam rade i sie zgram z moja mala razem
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Tusiu, przeciez po to jest ten wątek, zeby wklejac zdjątka naszych maluchow!!! Ja tylko czekam na powrot dziewczyn do formy i niech dają zdjęcia, bo strasznie ciekawskie jestesmy, hi hi
Qrcze, dzis opracowujemy na naszym wątku 700-tną stronkę! Oj, pracowite z nas lipcóweczki, nawet w sezonie ;D
Qrcze, dzis opracowujemy na naszym wątku 700-tną stronkę! Oj, pracowite z nas lipcóweczki, nawet w sezonie ;D
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej dziewczyny!
tusiu majeczka świetna taka drobniutka typowa dziewczyneczka milutko ogląda sięzdjątka naszych szkrabów
a u nas fajowa pogoda taka deeeszczowa bardzo a ja właśnie l;ecę sobie drechy wyprasować bo jedziemy do znajomych oglądać dopiero !!! fotki i kasetę z weseliska, na którym byliśmy ponad miesiac temu.
pozdrowionka paps
tusiu majeczka świetna taka drobniutka typowa dziewczyneczka milutko ogląda sięzdjątka naszych szkrabów
a u nas fajowa pogoda taka deeeszczowa bardzo a ja właśnie l;ecę sobie drechy wyprasować bo jedziemy do znajomych oglądać dopiero !!! fotki i kasetę z weseliska, na którym byliśmy ponad miesiac temu.
pozdrowionka paps