reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

mielismy ogladac film i nie bedziemy bo moj facio poszedl spac bo na chjwile usiadlam na necie jak wreszcie z niego zszedl :mad: brrrrrr jak mnie wkurza takie zachowanie

niech teraz lezy sam a ja sobie posiedze :p

a u mnie to tak ze jak wczoraj poszlam na ktg to zapis byl nieciekawy...........dzisiaj byl calkiem dobry ale moja doktorka powiedziala ze jak dzidzi nie bede czula to nie mam czekac do poniedzialku tylko od razu przyjechac

no a moja malutka zaczela wariowac dzisiaj!!!! normalnie szok!!! przez tydzien jej prawie nie czulam i dzisiaj daje popalic :D

jak bylam wczoraj w szpitalu to jedna laska termin porodu miala na 25lipca ale jej wywoluja bo dzidzia 27czerwca wazyla 3500kg!!!!!!! ::) ze lekarze stwierdzili ze jak beda czekac do terminu to bedzie wazyc 5kg!!!!! ja dziekuje coas takiego przepychac :p

no i dzisiaj bylam na ktg a ona dalej biedna lezy bo skurcze jej minely.............powiedziala ze bez dziecka nie wyjdzie ze szpitala hihihi -lekarzom tez to zapowiedziala hehee ;D

reklama
no i sama jestem to se popisze :p

dzisiaj zaopatrzylam sie w laktator-fajny,reczny-
wanienke dla bobaska
ten spirytus do przemywania pepowiny-kupilam gotowy w aptece,niecale 2,40zl
mam masc od kolezanki na odparzenia

no i mam juz wszystko procz lozeczka,poscieli i materaca i karuzeli ;) ale to pozniej sie kupi bo narazie malutka bedzie spala w swoim wozku albo z nami-zmienilam zdanie co do spania z dzieckiem,zawsze chcialam uczyc od poczatku ze ma spac w swoim lozeczku,ale tyle sie naczytalam ze doszlam do wniosku ze nie ma w tym nic z rozpieszczania,tak samo jak bede ja czesto nosila na rekach jak tylko bedzie chciala,ponoc jesli dziecko chce czuc bliskosc mamy to dlaczego mam jej tego odmawiac?

niesamowite to dla mnie ze to moj ostatni weekend ktory spedze tylko z Karlosem...........ostatni taki na cale zycie.......zaczyna do mnie powoli dochodzic ze bede mama.........wiedzialam o tym przez cale 9miesiecy ale..............teraz kiedy wiem ze za 3,4dni bede tulic moje malenstwo..........ach nie potrafie tego poprostu wyrazic slowami..........

taka sentymentalna sie zrobilam........

no a ja jeste sierpnióweczka ale cos mi się wydaje że jednak dzidzia będzie w lipcu :) no i w sumie sie cieszę. a tak przy okazji to jak najlepiej żeby dzidiza spała, bo ja słyszałam że albo na boczku albo na pleckach

Gaga dobrze slyszalas
ale rowniez na brzuszku niedlugo i tylko pod twoja kontrola lub kogos innego

Lilka, no to rzeczywiscie w przyszlym tygodniu bedzie chyba na nam mam na forum przybedzie, bo cos widze, ze sporo forumek na przyszly tydzien sie szykuje :)
A z tymi ostatnimi dniami, to prawda, ja wprawdzie nei wiem ile tych wspolnych z mezem sam na sam mi zostalo, ale cieszymy sie kazda chwila razem. Moze to i lepiej, z nie wiem ile ::)
gaga a czemu wydaje ci sie, ze jednak w lipcu? Tak pytam, bo ja nastawialam sie na wczesniejszy porod od poczatku ciazy (mama dwoje dzieci urodzila prawie miesiac wczesniej) i ostatnio tyle sie ucierpilama psychicznie, ze to jeszcze nie nastapilo, ze dalam sobie na wstrzymanie jak tu wczesniej pisalam. Poprostu, lepieje nastawic sie na termin, bo potem to koncowe oczekiwnie starsznie daje sie we znaki.
Alka to ciekawa opini Twojej jestem odnosnie "Wojny swiatow" ja bylam na tym w kinie w poniedzialek ;D
Ok dziewczynki zycze spokojnych, przespanych nocek i do jutra!

ja na chwilke usiadlam, moje przyjaciolki rozjechaly sie do domow, ale mobilizacja, prawie pełen skład naszej paczki (brakowało tylko dwóch - sa na wakacjach)... smialy sie ze beda sie uczyc ode mnie bo ja pierwsza, kolejna w 4 m-cu, a reszta na razie sie miga... ale i na nich przyjdzie pora... tak sobie pomyslalam ostatnie takie babskie spotkanko, potem juz bedzie inaczej... no i dostałam laktator w prezencie (fajnie bo ostatnio licytowałam pare ale mi nie bardzo wychodzilo),,,
a mezus na integracji no i tak jak Gazeleczek pisze, czasem lepiej sie wyzalic chocby na forum bo przynajmniej szybciej przechodzi, teraz to tylko tesknie juz za nim i chce zeby wrocil...
Martuska ja tez nie wiem kiedy nastapi poród, wiec z mezem staramy sie spedzic jak najwiecej czasu ze soba... i jest to 100 razy wazniejsze niz sprzatanie, zxakupy itd... bo nawet jesli czegos nie bedzie o czyms zapomnimy to w dziseijszych czasach nie ma ztym problemu mozna kupic (nasze mamy to mialy problemy)

ruchliwy tydzien sie zapowiada, znowu przybedzie Slodziakow na naszym lipcowym forum...
niby nas mniej postow przybywa w rekorodowym tempie... ale chyba jeszcze pusciej bedzie w sierpniu...
... co do terminu to ja sie nastawiam jestem dziwnie spokojna, ze maluch sam wie kiedy i ja nie mam co bawic sie w jasnowidza, dziwne to bo raczej nie naleze do spokojnych duchow...

na dzis juz chyba koniec... slodkich znow obecnym i przyszlym mamuskom zycze...

hej Kochane Kulotka!!!! przepraszam ze Was zaniedbuje :( ale polaczenie Gabi Tymcia i tesciow nie wiele daje mi czasu ...mam nadzieje ze to sie zmieni...

nie nadarzam za tym wszystkim co pieszcie i tylko z doskoku czytam i

Rany jak fajnie FRIDUS!!!! OGROMNIASTE GRATUUUUULACJE!!!!!!! Gratulacje dla Ciebie Malutkiej i Tatusia!!!!

reklama
Dziewczyny ja tak co dziennie o Was mysle i trzymam kciuki by maluszki szybko i bezbolesnie do Was na raczkie trafily!!!!!
jeszcze troszke i bedziemy w komplecie ;D ;D ;D

aaaa.... MArtuska czy Ty jestes bezpieczna? tak wczoraj o Tobie myslalm!!!! mam nadzieje ze nic zlego ani Tobie ani nikomu z Twoich bliskich sie nie stalo!!!!!

a moja Gabi rosnie i cialka nabiera, Tymulcio oswaja sie z nowa rola, pomaga mi przy przewijaniu a kiedy mala spi pokazuje ciiiiiiiiiii paluszkiem zakrywa buzie...ale zaraz potem biega po calym domu i kryczy w nieboglosy gaga gaga!!! ;)
mam nadzieje ze z czasem polubie swoja mlodsza siostre ;)
dobra ide spac bo moje nocki ostatnio sa przerywane karmieniami i zaczynam odczowac sennosc
cmoki w boki i spokojnej nocki Waszytskim!!!! :-*

Do góry