reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Ale czadowo :-) Tyle sie dzieje.

FRIDZIA GRATULACJE!!!!

Pozdazdrościc takiego porordu. Ale sie uwinęłaś. Super juz sie nie mogę doczekąć kiedy opiszesz nam wszytsko.

Aniu ciesze sie, że zdecydowałas sie obejrzec ten wózek. Sadze, że naprawde warto.  A bobas rośnie jak na drożdzach, cudownie.

Asiołek jakie sliczne zdjecie  ;D

Karin u mnie z tym porodemto moze być róznie. Jesli wyrobie sie do 15 lipca(potem szpital jest w remoncie) bede rodzic na inflanckiej (tam mam lekarza prowadzacego i mimo że do 17 jest na urlopie bede rodzic tam z jego kumplem), a jesli zaczne rodzic juz po 15-tym lipca to bedzie to solec. Tez z moim lekarzem, który ma zgode na proód ze mna na solcu.
NO sama jestem ciekawa jak to sie ułozy. ???

Kurka nie łam się jeszcze troszke i tez przyjdzie na ciebie pora...wyobrażam sobie jakie to uciążliwe wiedziec ,że termin mija a tu nic się nie dzieje.Ja mam niby jeszcze sporo czasu a tez juz bym chciała mieć to za sobą ,a co do porodów to ja również mam naturalny ,synka tez naturalnie rodziłam :)

reklama
Dziewczyny piszecie, że u przy porodzie będzie wasz lekarz prowadzący. Czy to jest norma w każdym szpitalu ??? Bo w moim nie będzie lekarza tylko położna a jak by coś się działo to wzywają lekarza dyżurnego. Gdybym chciała żeby przy porodzie był mój lekarz prowadzący to musiałabym za to zaplacić chociaż on prazuje w tym szpitalu.

Do góry