reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Nianiu nic sie nie martw moj bobas na ostatnim USG mial 4000 (+/- 600), dzis ide znow na USG i zobaczymy ile jeszcze uroslo (bo tez mi sie wydaje ze ciagle rosnie)

reklama
Elfiiko, Klaudio wielki gratulacje!!!!
Co do karmienia to tez nie wiedzialam, ze to takie trudne.Przez pierwsze dwa dni pomagaly mi polozne ii w sumie nic z tego nie wychodzilo.Wychodzilam stamtad zaplakana, bo Majka nie ssala tylko sie denerwowala i plakala z glodu po kazdej trwajacej okolo godziny probie karmienia. W koncu zaczelam inaczej ja chwytac, nie tak jak mi pokazywali - chwyt kolyskowy, tylko chwyt bodajze nazywa sie kolyskowy ukosny. Moglam wtedy bardziej manewrowac Majki glowka i zlapac dobrze piers. A bylam juz tak zrezygnowana juz nastawilam sie na butelke, bo nie moglam juz patrzec jak bidula sie meczy przy moich cyckach. Dziewczyny, nie poddawajcie sie, nawet jezeli macie bardzo malo pokarmu, probujcie roznych chwytow i napewno tym ktore beda tego bardzo chcialy uda sie.

Ja tez sie boje, bo duzo mam mówi że to trudne. Ale obiecałam sobie że bede dzielna.

Aniu to Ty tez masz przed soba nie lada wyczyn przy takim bobasku. Taka masa?Moze to facet :-)

ELFIKO, KLAUDIO GRATULACJE I WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ!!!!!!!!!!!

Wczoraj pisałam coś o przypalonym naleśniku ::). Te naleśniki robiłam właśnie z malinami (jasnowidzka ze mnie czy co, bo nic nie wiedziałam o takim zastosowaniu malin :D)
NiaNiu, ja też zdecydowałam się na Emaljungę. Chciałam co prawda bardziej sportową wersję czterech kółek ale zdecydowałam się na niego bo jest bardzo stabilny, dobrze wyważony i łatwy w prowadzeniu (a ja nie należę do najwiekszych i najsilniejszych kobitek  :D)

Zakladam ze te pomiary sa bardzo na bakier i moje malenstwo nie jest takie wielkie. Dzis zobaczymy co wyjdzie na pomiarze ;D Moze chlopak - kto wie ;D???

reklama
Co do wozka - slyszalam ze emaljungi sa bardzo dobre - mi rodzice chca kupic mutsy. Nie mam w tym zakresie zadnego doswiadczenia - najgorsze ze emaljunga w krakowie jest tylko w jednym sklepie! i ciezko tam podjechac :(

Do góry