reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Elfiko i Klaudio wszystkiedo NAJ NAJ NAJ
NiaNiu ta polozna mi powiedziala ze stosunek jest naturalnym "przyspieszaczem", bo po pierwsze juz przy samym stosunku masz skurcze, a po drugie to wlasnie w spermie sa jakies zwiazki chemiczne na ktore szyjka jest wrazliwa, ale jak sie ma szyjke malo wrazliwa to ten sposob moze nie pomoc. Ja mam podobno bardzo wrazliwa, wiec licze ze mi pomoze. Tylko teraz mam dylemat czy zaczac juz dzis, czy moze zaczekac ze dwa dni albo wogole do poniedzialku wieczora, bo w sobote rano to moja siostra przyjezdza, no a w poniedzialek to mam ten serial o ktorym wczoraj wspominalam. Ten serial to male piwo bo dzis zobaczylam ze w szpitalu w kazdej sali sa telewizory zeby sie kobitkom nie nudzilo, tylko ta siostra ::)

reklama
Ciesze sie troszke ze bede rodzila tu w Belgii a nie w Polsce. W tym moim miescie rodzinnym, a wlasciwie miasteczku to pracuja raczej niezbyt mile pielegniarki i polozne jeszcze lekarza to bym znalazla jakiegos dobrego, ale polozne to sa tragiczne. Maja dziwne podejscie do pacjetek. Nasluchalam sie juz taki historii z tego mego szpitala ze az wlosy na glowie sie jeza.

NiaNiu przypomniala mi sie jeszcze rozmowa z moja siostra. Ona wlasnie przy drugim dziecku zafundowala sobie z mezem maly stosuneczek od tylu  ;) i po dwoch godzinach juz jechala do szpitala bo zaczela rodzic, byla tak jakos blisko terminu, tydzien albo niecale dwa przed. Tak se mysle ze moze jak juz dzidzius jest gotowy to to wtedy dziala...

Jeszcze mi sie przypomnialo co mam napisac. Termin mam na 21 lipca, ale dzidzia juz jest gotowa do wyjscia, no i mam juz rozwarcie na 4cm i troche cukier podniesiony, wiec jak nie urodze do 14 to bede miala wywolywany porod.

Kasiu super, ze juz w domku jestescie razem z Martynka. Nawet szybciutko udalo Ci sie ja zabrac ze szpitala, po tym co ostatnio pisalas. Niech malutka rosnie jak na drozdzach teraz i niech jej sluza domowe pielesze :)

eliall proponuje w takim razie po serialu w poniedziałek ihihhii tylko co biedna siostra sobie pomysli hihiihih

u mnie narazie nie działa :-( dzis robimy powtórke z rozrywki)

brzuch mnie boli, tak ciagnie z boku, moje dziecko chyba znów rosnie!!!!!! ::) :-[ ??? :o

reklama
Tusia ale masz aniołka :-) cudo

Brunetko a jak patrze na Twojego synka to sobie odrazu wyobrazam, że mój bedzie taki podobny :-)

Czy wy wogole macie takie mysli jak bedzie wygladało wasze dziecko??

Do góry