reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy Warszawa

reklama
Mój mały na razie nie chce usunąć wcale, chyba zeby, bo gryzie wszystko.
Edit przyciol paluchy, poplakal się i śpi. Jak wstanie pakuję go do auta i jedziemy :) mój też nie chce siedzieć w wózku i wogole jak jest ze mną tylko to jest niegrzeczny. A jak z tatusiem, czy dziadkami to aniołek. Zresztą zobaczycie :) a jak zacznie padać to pójdziemy na frytki do Lolka czy coś.

Ostatnia edycja:
Moj jest dzis nieznośny.... nie wiem o co chodzi. Płacze o wszystko.... jęczy... jak mu cos wezmę to krzyczy i „uderza” głowa w podłogę.... taka rozpacz.
No i walcze, zeby go położyć.

Podobno ma pasać pozniej (tak mowi moja prognoza na tel). Ja odpadam ze wzgledu na pogodę i przymus mierzenia sukienek

A mój ma steka i ma glut do pasa przezroczysty [emoji869], wstał i kaszle od tego kataru i śliny ale to od zębów, nawet byłam u lekarza w sobotę, żeby sprawdzić czy coś się nie rozwinęło i nic, wszystko czysto. Więc w sumie teraz zastanawiam się czy przyjść, bo trochę mi głupio że on wygląda jak ofiara

Ja z chęcią też bym przyszla, tylko chciałam uprzedzić, że Miko leci z nosa, byłam i w czwartek i później w sobotę żeby się upewnić, że nic mu nie jest, że to zęby i czysto, nawet gardło nie jest zaczerwienione, nic, tylko wiem jak sie podchodzi do takiego stanu dziecka [emoji6] że pewnie wirus i zaraz pozaraza, nie chciałabym mieć później wyrzutów sumienia

Ok dobra. To ja jadę. Bo mam za 30 min autobus czyli muszę nakarmić glodomora i ubrać i się już zbieram. Do zobaczenia! :)

reklama
Do góry