reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy Warszawa

reklama
Jesli Kuba zasnie wczesniej, to bede ok 15. Jesli nie, to o 16:30 musze bc na Imielinie, wiec bie dam rady. Bo mam sesje w pt, a nie mam żadnej pasującej sukienki... i jedyna koleżanka, ktora ma jakies, ktore byc moze sie nadadzą moze sie ze mna spotkac tylko jutro o 16:30 na Imielinie

U nas też leje. Jeśli plan awaryjny to będę miała większy problem bo jadę komunikacja. Samochodem bez problemu Ale mąż wziął do pracy.
Jeśli umowilibysmy się z łatwym dojazdem z wawra to jestem za

Szukam ewentualnie czegoś na "kawe" jeśli byśmy musiały się chować przed deszczem, najlepiej z kacikiem dla dzieci Ale jeśli coś wiecie co jest w okolicy pola mokotowkiego jakaś klubokawiarnia?

Jeśli będzie padać, to my odpadamy. Bo ja z moim w kawiarni nie dam rady, on się na razie nie nadaje ;) no i jak będzie trawa mokra to też słabo, bo mamy fazę na nielubienie wózka, więc dłuższy spacer nie przejdzie, a nie chce go nosić.. :(

reklama
Do góry