reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy Warszawa

reklama
Jesli Kuba zasnie wczesniej, to bede ok 15. Jesli nie, to o 16:30 musze bc na Imielinie, wiec bie dam rady. Bo mam sesje w pt, a nie mam żadnej pasującej sukienki... i jedyna koleżanka, ktora ma jakies, ktore byc moze sie nadadzą moze sie ze mna spotkac tylko jutro o 16:30 na Imielinie

U nas też leje. Jeśli plan awaryjny to będę miała większy problem bo jadę komunikacja. Samochodem bez problemu Ale mąż wziął do pracy.
Jeśli umowilibysmy się z łatwym dojazdem z wawra to jestem za

Szukam ewentualnie czegoś na "kawe" jeśli byśmy musiały się chować przed deszczem, najlepiej z kacikiem dla dzieci Ale jeśli coś wiecie co jest w okolicy pola mokotowkiego jakaś klubokawiarnia?

Jeśli będzie padać, to my odpadamy. Bo ja z moim w kawiarni nie dam rady, on się na razie nie nadaje ;) no i jak będzie trawa mokra to też słabo, bo mamy fazę na nielubienie wózka, więc dłuższy spacer nie przejdzie, a nie chce go nosić.. :(

reklama
Do góry