reklama
Bab koleżanka 2 lata temu rodziła w praskim, teraz na Solcu i z obu była zadowolona. Ja teraz już tak w pełni na trzeźwo, każdemu polecam Solec, w trakcie porodu, jak rozkręciły mi się bóle kręgosłupa, jęczałam i błagałam o cesarkę, już nawet zgodę podpisałam a teraz jestem mega wdzięczna że przetrzymali mnie i urodziłam sn, bo na.dzień dzisiejszy czuję się i wyglądam jak przed ciążą. I wiem na przyszłość, że ten okropny ból szybko sie zapomina :-)
Emol
Fanka BB :)
Nika ale właśnie chodzi o to że Solec będzie zamknięty.
co do szpitala to teraz jest wyremontowany, położne super. Na patologii są starsze ale na porodowce takie mlodziutkie, nie sa znieczulone, co chwile sprawdzaja czy jest w porządku. Tak jakbyś miała je opłacone.
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ja majac do wyboru, nie wiem dlaczego nie decydujecie sie na specjalistyczne szpitale poloznicze
Ja słyszałam, że na Karowej i Inflanckiej jest duże obłożenie i często odsyłają. Na Madalińskiego nie bardzo chce trafić bo ostatnio średnie opinie do mnie dochodzą. Do Zofii to wiadomo, że nie ma co sę pchać
aha83
kwietniówka '09
Ja na Madalińskiego nie mogę narzekać, wszystko było ok.
reklama
Korzystała któraś z was z doradcy chustowego? Chodzi mi o babeczke która by przyjechała do domu i nauczyła mnie jak wiązać. Bo tak szukam, ale nie wiem zupełnie kogo warto wybrać, a i ceny za taką zabawę są różne.
Polecacie kogoś konkretnego? [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Polecacie kogoś konkretnego? [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom