reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy Warszawa

reklama
Dr Bohdan Dzwigała. On ma dyżur w poniedzialek, środę, pt i sb

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Bab koleżanka 2 lata temu rodziła w praskim, teraz na Solcu i z obu była zadowolona. Ja teraz już tak w pełni na trzeźwo, każdemu polecam Solec, w trakcie porodu, jak rozkręciły mi się bóle kręgosłupa, jęczałam i błagałam o cesarkę, już nawet zgodę podpisałam a teraz jestem mega wdzięczna że przetrzymali mnie i urodziłam sn, bo na.dzień dzisiejszy czuję się i wyglądam jak przed ciążą. I wiem na przyszłość, że ten okropny ból szybko sie zapomina :-)

Nika ale właśnie chodzi o to że Solec będzie zamknięty. ;) co do szpitala to teraz jest wyremontowany, położne super. Na patologii są starsze ale na porodowce takie mlodziutkie, nie sa znieczulone, co chwile sprawdzaja czy jest w porządku. Tak jakbyś miała je opłacone. :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ja majac do wyboru, nie wiem dlaczego nie decydujecie sie na specjalistyczne szpitale poloznicze

Ja słyszałam, że na Karowej i Inflanckiej jest duże obłożenie i często odsyłają. Na Madalińskiego nie bardzo chce trafić bo ostatnio średnie opinie do mnie dochodzą. Do Zofii to wiadomo, że nie ma co sę pchać :) a chyba jeszcze jest bielanski ale to daleko ode mnie.

Na Madalińskiego większość ekipy lekarzy zwolniła się bo nie mogli porozumieć się z nowymi władzami szpitala i chyba do Pruszkowa przeszli. Moja gin mówiła że jest dobra opieka w Orłowskim, ale warunki kiepskie...

reklama
Korzystała któraś z was z doradcy chustowego? Chodzi mi o babeczke która by przyjechała do domu i nauczyła mnie jak wiązać. Bo tak szukam, ale nie wiem zupełnie kogo warto wybrać, a i ceny za taką zabawę są różne.
Polecacie kogoś konkretnego? [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry