reklama
Devin
Moderator
Fajnie, ja nie mogę się doczekaćA ja jutro prenatalne, jak o tym myślę to trochę się stresuję
A dziewczyny co już miały prenatalne, to udało się poznać płeć czy to za wcześnie?
94i
Fanka BB :)
obyJesli dzidziutek bedzie jeszcze za mały to moze juz na miejscu wcisną cie na jakiś termin późniejszy
amusedxxx
Moderator
Moje dwie znajome na pierwszych prenatalnych dostały wstępnie informacje, że będą miały chłopców tylko wiadomo, jeszcze to nie jest wtedy na 100%Fajnie, ja nie mogę się doczekać
A dziewczyny co już miały prenatalne, to udało się poznać płeć czy to za wcześnie?
94i
można wziąć ze sobą, i jak powie ze za mało się rusza to zjeśćA myślicie że warto zjeść coś słodkiego przed badaniem, żeby dziecko się ruszało? Czy lepiej jak śpi i niewiele się rusza?
Zuzanna1234
Lepiej coś zjeść, żeby się ruszało. Mi w poprzedniej ciąży jak mały spał kazali pójść do sklepu kupić batonika, żeby się obudził.A myślicie że warto zjeść coś słodkiego przed badaniem, żeby dziecko się ruszało? Czy lepiej jak śpi i niewiele się rusza?
94i
ja się dowiedziałam w 16 tc dopieroFajnie, ja nie mogę się doczekać
amusedxxx
Moderator
a chłopiec czy dziewczynka?ja się dowiedziałam w 16 tc dopiero
reklama
Aileen31
Wow to już prenatalne matko jak ten czas leciA ja jutro prenatalne, jak o tym myślę to trochę się stresuję
Podziel się: