reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Dziewczyny temat świąteczny. Marzy nam się żywa choinka. Problem jest jeden. Ogrzewanie podłogowe ktorego wylaczyc nie mogę. Jest sens? Macie doświadczenie?

Dziewczyny temat świąteczny. Marzy nam się żywa choinka. Problem jest jeden. Ogrzewanie podłogowe ktorego wylaczyc nie mogę. Jest sens? Macie doświadczenie?
my mamy ogrzewanie podłogowe i choinka stoi w tym roku od 3.12 ;)
Co roku mamy tak szybko albo i jeszcze szybciej i spokojnie wytrzymuje do 6.01, stala by jeszcze ale ja już ja wyrzucam ;p
W tym roku też pierwszy raz jodłę kaukaska

my mamy ogrzewanie podłogowe i choinka stoi w tym roku od 3.12 ;)
Co roku mamy tak szybko albo i jeszcze szybciej i spokojnie wytrzymuje do 6.01, stala by jeszcze ale ja już ja wyrzucam ;p
W tym roku też pierwszy raz jodłę kaukaska
Ta jodla dluzej stoi. My mamy ja co roku i praktycznie nie gubi igiel. Wazne, zeby ja podlewac to stoi duzo dluzej. My mamy od wczoraj (zawsze mamy z tydzien przed swietami) i zawsze do lutego stoi i ladnie wyglada. Dopiero jak sie ja rozbiera to zaczynaja spadac igly.
Raz kupilismy jakas inna, nie kaukaska i matko ile bylo sprzatania 🤦‍♀️

Ta jodla dluzej stoi. My mamy ja co roku i praktycznie nie gubi igiel. Wazne, zeby ja podlewac to stoi duzo dluzej. My mamy od wczoraj (zawsze mamy z tydzien przed swietami) i zawsze do lutego stoi i ladnie wyglada. Dopiero jak sie ja rozbiera to zaczynaja spadac igly.
Raz kupilismy jakas inna, nie kaukaska i matko ile bylo sprzatania 🤦‍♀️
tak w zeszłym roku mieliśmy jakąś zwykła to stała też tak długo ale igiel pełno

reklama
Do góry