reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
U mnie jest w kratkę z tym samopoczuciem, dziś w ciągu dnia myślałam, że jest spoko, ale wieczór już jest słaby..
Mnie aż tak mdlosci nie męczą, albo mam wzdęty brzuch albo mi sir odbija. Ale gorzej męczy mnie ta niemoc. No nie mam siły nic robić, kompletnie..😒 mam nadzieję że ciąża nie wznosi depresji ale moje ulubione zajęcie to leżenie w łóżku..

Ja jestem na l4 już od 6+3 i nie wyobrażam sobie chodzić do pracy przez te mdłości. Gdyby nie to to naprawdę byłoby ok.
Jutro o 8 idę na tą glukozę. Nie wiem jak dam radę na czczo. Strasznie to przeżywam. Już kupiłam sobie malinową

Mnie aż tak mdlosci nie męczą, albo mam wzdęty brzuch albo mi sir odbija. Ale gorzej męczy mnie ta niemoc. No nie mam siły nic robić, kompletnie..😒 mam nadzieję że ciąża nie wznosi depresji ale moje ulubione zajęcie to leżenie w łóżku..
U mnie tak samo! Mogłabym leżeć cały dzień w łóżko i oglądać tv/netflix. Bo to taki kiepski czas teraz jesienny. Święta jakoś mnie nie cieszą. Nie mogę się doczekać wiosny aż będę już wszystko planować i kupować, spacery, lody 😛

U mnie tak samo! Mogłabym leżeć cały dzień w łóżko i oglądać tv/netflix. Bo to taki kiepski czas teraz jesienny. Święta jakoś mnie nie cieszą. Nie mogę się doczekać wiosny aż będę już wszystko planować i kupować, spacery, lody 😛
Mnie to nawet tv nudzi😅przeglądnę telefon, zmęczę oczy i jak się uda to zasnę, jeśli nie to leżę .

Ja jestem na l4 już od 6+3 i nie wyobrażam sobie chodzić do pracy przez te mdłości. Gdyby nie to to naprawdę byłoby ok.
Jutro o 8 idę na tą glukozę. Nie wiem jak dam radę na czczo. Strasznie to przeżywam. Już kupiłam sobie malinową
A jesteś pewna że w laboratorium do którego idziesz robią obciążenie po glukozie malinowej? Wiem że smakowe zakłamują wynik, często pozwalają jedynie na cytrynową bo ona nie ma wpływu na wynik

reklama
Do góry