reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Albo kupię od razu tą cytrynową… bo nie chce potem latać i się martwić. Dzięki za info 🙂
Właśnie różnie bywa z tymi smakowymi więc napisałam żebyś rano jeszcze na czczo nie musiała biegać
U mnie nie raz widziałam w szpitalnym labie takie sytuacje- albo dziewczyny przynosiły złą, albo myślały że szpital im da i miały pobranie na czczo a później musiały iść do apteki, która czasem jeszcze nie była otwarta, dopiero kupowały i wracały i to wszystko się niepotrzebnie przedłużało

reklama
Ja np mam zalecenie 3 x dziennie duphaston, bo mam mięśniaka macicy i jakiś mały krwiak obok jajnika z ciążą - lekarz mówił, że mogą się przez to zdarzać krwawienia i wtedy absolutnie l4… najgorzej , ze nie mogę ćwiczyć , współżyć i mam się oszczędzać a myślałam , że w tej ciąży będę bardziej aktywna jak poprzednia mnie przeorała 🤮
Jeśli mogę, odezwę się do Ciebie priv w sprawie mięśniaka, bo mam kilka pytań :)

Jutro 8+0 myślałam że jak do tej pory nie miałam to już mnie to ominie ale to chyba tak nie działa 😅 Może to jeden dzień taki, zobaczymy jutro jak wstanę 😅
Ufff, cieszę się , że już masz ciśnienia w normie , u mnie też już było dzisiaj 128/80:). Będzie dobrze, ważne że pod opieką kardiologa.
A co do mdłości - też się cieszyłam , że ich nie ma, a wczoraj płyn do mycia naczyń mnie pokonał 😅. A my jesteśmy na tym samym etapie. Dzięki pozostałym dziewczynom wiem co mnie za chwilę może czekać :)

Ja dzisiaj wstałam, jakaś wyspana w nocy się nie budziłam, nawet sikać nie wstawałam, brzuch jakoś mniejszy, na wadze kilo mniej, cycki też jakieś mniejsze i już myślę. Ale zaczynam powoli 12 tydz więc chyba lepsze samopoczucie poprostu będzie

reklama
Ja za tydzień prenatalne😳
A mogłam mieć dzisiaj ale mówię; później będzie więcej widać😅
I teraz 7 dni stresu bo dawno nie widziałam bąbelka 😅

Do góry