reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

haha sorki znowu slownik mi szwankuje, bo na szybko pisze. Miało być wyłapać * i wtorku*
A jaki masz detektor? I który obecnie masz dokładnie tydzień?
U mnie 9+6 dzisiaj
A detektor mam jakiś no name chiński, ale przy pierwszej ciąży spełniał swoje zadanie więc ja z niego zadowolona jestem:)
A co do żelu to ja nigdy go nie używałam, polecam zwykły olejek/oliwkę, też działa 😁

reklama
Hej dziewczyny u mnie ciśnienie dalej za wysokie pomimo leków dzisiaj nawet 129/96 😓 Ginekolog kazała się umówić do kardiologa więc udało mi się znaleźć prywatny termin na jutro na 13.20. Zobaczymy czy coś dołączy do tego Dopegytu...
Nie martw się na zapas, z czasem Ci się unormuje. Kardiolog pomoże Ci dobrać dawkę. Dla mnie 129 górne to marzenie :-)

Hej dziewczyny u mnie ciśnienie dalej za wysokie pomimo leków dzisiaj nawet 129/96 😓 Ginekolog kazała się umówić do kardiologa więc udało mi się znaleźć prywatny termin na jutro na 13.20. Zobaczymy czy coś dołączy do tego Dopegytu...
Najważniejsze że masz już wizytę i cię pokieruje
Dobra kupiłam, ale nigdzie nie ma u mnie żelu do usg w aptekach. Wzięłam żel pod prysznic.haha Niby coś tam wyłapało przez chwilę od 145-160 ale za chwilę gubi i tylko szum taki pulsujacy został..
To super że złapałaś, to napewno był maluch jak takie duże tętno, uspokoiłas się troszkę?

Ja właśnie wyszłam z wizyty, maluch super, taki wiercipieta że ciągle fikołki robił, bawił się nóżkami rączkami wszystkim :)
Zastanawiam się czy nie za późno się umówiłam na te prenatalne bo to będzie 13+3 ale nie powienien przeskoczyć tych 3 dni chyba

Ja właśnie wyszłam z wizyty, maluch super, taki wiercipieta że ciągle fikołki robił, bawił się nóżkami rączkami wszystkim :)
Zastanawiam się czy nie za późno się umówiłam na te prenatalne bo to będzie 13+3 ale nie powienien przeskoczyć tych 3 dni chyba
Ja na prenatalnych będę w 13+5 i to był najbliższy termin …

reklama
Do góry