reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

być może, no ale widzisz Ty nie miałaś wcale a ja miałam tak nabite, że się śmiałam ze zaraz wybuchną a teraz jak wata. A przeżywam tak dlatego ze w lutym przy poronieniu zatrzymanym miałam bardzo podobnie. Też tylko dokuczaly mi cycki które potem zrobiły się miękkie. No ale wtedy od samego poczatku bylo cos nie tak. A tu na 2 wzityach już serduszko bilo ładnie. To mnie pociesza.
Chyba jutro podjade i kupie detektor może coś się uda wyłapać to będę spokojniejsza. Gorzej jak za wcześnie i się nie uda to całkiem zwariuje do końca już.
No właśnie gorzej jak nie wyłapiesz tętna, to podobno nie jest takie proste. Idź na wizytę wczensiej

reklama
być może, no ale widzisz Ty nie miałaś wcale a ja miałam tak nabite, że się śmiałam ze zaraz wybuchną a teraz jak wata. A przeżywam tak dlatego ze w lutym przy poronieniu zatrzymanym miałam bardzo podobnie. Też tylko dokuczaly mi cycki które potem zrobiły się miękkie. No ale wtedy od samego poczatku bylo cos nie tak. A tu na 2 wzityach już serduszko bilo ładnie. To mnie pociesza.
Chyba jutro podjade i kupie detektor może coś się uda wyłapać to będę spokojniejsza. Gorzej jak za wcześnie i się nie uda to całkiem zwariuje do końca już.
Może umów się na jakieś zwykle usg dla spokoju, bo faktycznie jak detektorem nie uda Ci się znaleźć to taki stres tylko pogorszy sprawę.

Do góry