reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Hej dziewczyny u mnie ciśnienie dalej za wysokie pomimo leków dzisiaj nawet 129/96 😓 Ginekolog kazała się umówić do kardiologa więc udało mi się znaleźć prywatny termin na jutro na 13.20. Zobaczymy czy coś dołączy do tego Dopegytu...

reklama
Dobra kupiłam, ale nigdzie nie ma u mnie żelu do usg w aptekach. Wzięłam żel pod prysznic.haha Niby coś tam wyłapało przez chwilę od 145-160 ale za chwilę gubi i tylko szum taki pulsujacy został..

haha sorki znowu slownik mi szwankuje, bo na szybko pisze. Miało być wyłapać * i wtorku*
A jaki masz detektor? I który obecnie masz dokładnie tydzień?
U mnie 9+6 dzisiaj
A detektor mam jakiś no name chiński, ale przy pierwszej ciąży spełniał swoje zadanie więc ja z niego zadowolona jestem:)
A co do żelu to ja nigdy go nie używałam, polecam zwykły olejek/oliwkę, też działa 😁

Hej dziewczyny u mnie ciśnienie dalej za wysokie pomimo leków dzisiaj nawet 129/96 😓 Ginekolog kazała się umówić do kardiologa więc udało mi się znaleźć prywatny termin na jutro na 13.20. Zobaczymy czy coś dołączy do tego Dopegytu...
Nie martw się na zapas, z czasem Ci się unormuje. Kardiolog pomoże Ci dobrać dawkę. Dla mnie 129 górne to marzenie :-)

Najważniejsze że masz już wizytę i cię pokieruje
Dobra kupiłam, ale nigdzie nie ma u mnie żelu do usg w aptekach. Wzięłam żel pod prysznic.haha Niby coś tam wyłapało przez chwilę od 145-160 ale za chwilę gubi i tylko szum taki pulsujacy został..
To super że złapałaś, to napewno był maluch jak takie duże tętno, uspokoiłas się troszkę?

Ja właśnie wyszłam z wizyty, maluch super, taki wiercipieta że ciągle fikołki robił, bawił się nóżkami rączkami wszystkim :)
Zastanawiam się czy nie za późno się umówiłam na te prenatalne bo to będzie 13+3 ale nie powienien przeskoczyć tych 3 dni chyba

Najważniejsze że masz już wizytę i cię pokieruje

To super że złapałaś, to napewno był maluch jak takie duże tętno, uspokoiłas się troszkę?
no troszkę na pewno. Potem się pobawie jeszcze oliwka , a może uda mi się kupić żel bo jestem w mieście większym właśnie :)

Ja właśnie wyszłam z wizyty, maluch super, taki wiercipieta że ciągle fikołki robił, bawił się nóżkami rączkami wszystkim :)
Zastanawiam się czy nie za późno się umówiłam na te prenatalne bo to będzie 13+3 ale nie powienien przeskoczyć tych 3 dni chyba
Ja na prenatalnych będę w 13+5 i to był najbliższy termin …

reklama
Do góry