reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Ja mam dwa koty, kotkę 11 lat i kota 10 lat, przynieśliśmy synka w foteliku do domu postawiliśmy na podłodze i kotka podeszła powąchała i się zakochała, wchodziła później do łóżeczka spać z nim, do tej pory chce spać z synkiem chodzi za nim, przytulają się. Kot natomiast się nastroszył, i do tej pory a syn ma 3,5 lat ucieka przed kim i dwa razy go podrapał mimo że mu nic nie robił tylko podszedł
U mnie same kotki :) jedna taka niedotykalska od jakiegos czasu ciagle sie na mnie kładzie i spi, mysle ze czuje fasolkę. Jestem ciekawa czy potem bedzie tez dzidzi tak pilnować jak mnie teraz :)

U mnie same kotki :) jedna taka niedotykalska od jakiegos czasu ciagle sie na mnie kładzie i spi, mysle ze czuje fasolkę. Jestem ciekawa czy potem bedzie tez dzidzi tak pilnować jak mnie teraz :)
ja myślę że mój też coś czuje bo nagle teraz jak się klade to wygląda to mniej więcej tak 😆

Załączniki

• 0a3c8819-24d1-448c-b9e0-ef504e9805cd.jpeg
    0a3c8819-24d1-448c-b9e0-ef504e9805cd.jpeg
    52,2 KB · Wyświetleń: 73
  • ed6f892d-60db-42b8-ba47-8a6a6c813786.jpeg
    ed6f892d-60db-42b8-ba47-8a6a6c813786.jpeg
    60,7 KB · Wyświetleń: 72
cześć dziewczyny. Ja jutro zaczynam 6tydz. Dzisiaj zauważyłam przy podcieraniu lekko rozowe plamienie na papierze... miała tak któraś?
Cześć ja miałam od 6 tygodnia plamienia i już trzy razy mocne krwawienia ze po nogach leciało aktualnie 8tygodni +4 dni
Na całe szczęście narazie wszystko jest ok z maluchem też.
Plamienia mogą występować jak bierzesz progesteron albo globulki. Jak już masz lekarza prowadzącego najlepiej napisz do niego będziesz spokojniejsza :)

reklama
Do góry