reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Ja wlasnie wciagnelam pol opakowania belgijskich czekoladek 🙈 A ja W OGOLE nie jem cukru… slodycze mogly dla mnie nie istniec. Do teraz 🤣 35kg na plusie bedzie jak nic za 8 miesiecy 🤣🤣🤣

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny
Transfer 21 października dzisiaj 8tc+3dni
W Przeciągu 2,5 tygodnia wylądowałam z obfitym krwawieniem ze skrzepami wylądowałam 3 razy za sorze. Progesteron 33, z fasolka wszystko ok rośnie,serce pięknie bije żadnych krwiaków. Wszystko w macicy ok szyjka ładnie zamknięta. Stres na maksa czy któraś też tak miała ? Każda wizyta do toalety to poprostu koszmar .

Cześć dziewczyny
W Przeciągu 2,5 tygodnia wylądowałam z obfitym krwawieniem ze skrzepami wylądowałam 3 razy za sorze. Progesteron 33, z fasolka wszystko ok rośnie,serce pięknie bije żadnych krwiaków. Wszystko w macicy ok szyjka ładnie zamknięta. Stres na maksa czy któraś też tak miała ? Każda wizyta do toalety to poprostu koszmar .
A jakie leki bierzesz? Może to kwestia np acardu że za bardzo rozrzedza krew? Co powiedzieli na sorze?
Przykro mi, to napewno bardzo duży stres. Ja miałam w donoszonej ciąży jeden epizod z krwawieniem ale takim że się lało po podłodze i to było krwawienie z krwiaka którego już nie było widać później na usg

Cześć dziewczyny
Ja tak miałam raz. Też sor i skrzepy. Wszystko było ok nic nie widzieli. Później na kontroli krwiak 3cm. Narazie ok, w czwartek mam wizytę

Dziewczyny, mieście się jeszcze w swoje normalne ciuchy? Ja się zapinam niby normalnie w jeansy, ale dziś po domu ubrałam już legginsy, bo jednak po całym dniu chodzenia czuje, że w jeansach trochę ciśnie mnie brzuch...a to dopiero 9 tydzień 🙈

reklama
Dziewczyny, mieście się jeszcze w swoje normalne ciuchy? Ja się zapinam niby normalnie w jeansy, ale dziś po domu ubrałam już legginsy, bo jednak po całym dniu chodzenia czuje, że w jeansach trochę ciśnie mnie brzuch...a to dopiero 9 tydzień 🙈
Ja normalnie jeszcze ale pewnie niedługo, weszłam na wagę to 2kg przytyłam przez miesiąc 😭przez to podjadanie na mdłości🫣
A wczoraj siostra do mnie: o chyba schudłaś😅

Do góry