Wiesz co ja biorę duphaston i cyclogest. Właśnie skończyłam już brać estrofem i prolutex i mam zostać tylko przy tamtych dwóch. Na sorze nic nie widzieli żadnego krwiaka. czysto w macicy szyjka też ok i powiedzieli że tak czasem się zdarza że uszkadzają się naczynia krwionośne i może to być to ale nic na tak wczesnym etapie nie da się zrobić tylko czekać i nie zwariować.A jakie leki bierzesz? Może to kwestia np acardu że za bardzo rozrzedza krew? Co powiedzieli na sorze?
Przykro mi, to napewno bardzo duży stres. Ja miałam w donoszonej ciąży jeden epizod z krwawieniem ale takim że się lało po podłodze i to było krwawienie z krwiaka którego już nie było widać później na usg
reklama
W którym tygodniu jesteś ? Daj znać po wizycie czy się wchłonąłJa tak miałam raz. Też sor i skrzepy. Wszystko było ok nic nie widzieli. Później na kontroli krwiak 3cm. Narazie ok, w czwartek mam wizytę
meeegy
Zaangażowana w BB
ja też startowalam na pierwszej wizycie 63.5 , na drugiej 65.7 .Ja normalnie jeszcze ale pewnie niedługo, weszłam na wagę to 2kg przytyłam przez miesiąc przez to podjadanie na mdłości
A wczoraj siostra do mnie: o chyba schudłaś
Na szczęście niedawno udało mi się zrzucić 25 kilo więc na razie nie narzekam.
Devin
Fanka BB :)
Dziś 10+2W którym tygodniu jesteś ? Daj znać po wizycie czy się wchłonął
Krwawienie mialam 6.11 to zaraz już miesiąc.
Mam nadzieję że się zmniejszył albo wchłonął
raisonnablement
Powiem wam, że ta xonvea mega mi pomogła na mdłości, ale jednak mimo wszystko nie jest to super samopoczucie. Ciągle bym spała i czuję taką ciężkość na żołądku, nawet jabłkowy płyn do naczyń mi przeszkadza..
Devin
Ja mam identycznie, da się żyć ale też spać się chce i jednak nie do końca to jest super samopoczucie zapachy też mi przeszkadzająPowiem wam, że ta xonvea mega mi pomogła na mdłości, ale jednak mimo wszystko nie jest to super samopoczucie. Ciągle bym spała i czuję taką ciężkość na żołądku, nawet jabłkowy płyn do naczyń mi przeszkadza..
Sylwkachmiel997
Ja również widzę już różnicę w ubraniach tzn w dżinsy się mieszczę ale widzę różnicę na pasku (w dziurkach). A po domu zawsze chodziłam w legginsach.
Mam pytanie odnośnie karty ciąży - u mojego prywatnego gin będę miała teraz zakładaną na najbliższej wizycie ale rozumiem, że u lekarza na NFZ będę miała zakładaną drugą ? I wtedy będę miała dwie prowadzone?
Mam pytanie odnośnie karty ciąży - u mojego prywatnego gin będę miała teraz zakładaną na najbliższej wizycie ale rozumiem, że u lekarza na NFZ będę miała zakładaną drugą ? I wtedy będę miała dwie prowadzone?
amusedxxx
Cześć, przykro mi że masz tyle stresu po drodze oby już było tylko coraz lepiej. Na kiedy wychodzi Ci termin, to wrzucę na pierwszej stronie? Chodzisz jeszcze do kliniki na wizyty czy już się przerzucasz na innego lekarza?Cześć dziewczyny
Transfer 21 października dzisiaj 8tc+3dni
W Przeciągu 2,5 tygodnia wylądowałam z obfitym krwawieniem ze skrzepami wylądowałam 3 razy za sorze. Progesteron 33, z fasolka wszystko ok rośnie,serce pięknie bije żadnych krwiaków. Wszystko w macicy ok szyjka ładnie zamknięta. Stres na maksa czy któraś też tak miała ? Każda wizyta do toalety to poprostu koszmar .
amusedxxx
Ja dżinsów nie noszę, tylko wygodne ciuchy ale przez to że ciągle jestem wzdęta to ostatnio nawet niektóre spodnie z gumą zaczęły uwieraćDziewczyny, mieście się jeszcze w swoje normalne ciuchy? Ja się zapinam niby normalnie w jeansy, ale dziś po domu ubrałam już legginsy, bo jednak po całym dniu chodzenia czuje, że w jeansach trochę ciśnie mnie brzuch...a to dopiero 9 tydzień
reklama
amusedxxx
No niestety nie ma żadnego magicznego sposobu na wszystkie ciążowe objawy mnie tylko zastanawia czemu to tak wyszło, że kobietom się tak obrywa na każdym kroku xD jakbyśmy w ciąży nie mogły się czuć lepiej niż kiedykolwiek wcześniej, tak żeby się dobrze przygotować do tego co nas czeka podczas poroduPowiem wam, że ta xonvea mega mi pomogła na mdłości, ale jednak mimo wszystko nie jest to super samopoczucie. Ciągle bym spała i czuję taką ciężkość na żołądku, nawet jabłkowy płyn do naczyń mi przeszkadza..
Podziel się: