meeegy
Fanka BB :)
ok ok bo moj narzeczony powiedział że jak dopochwowo to on nie chce iscmiałam tak i tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok ok bo moj narzeczony powiedział że jak dopochwowo to on nie chce iscmiałam tak i tak
Bo?ok ok bo moj narzeczony powiedział że jak dopochwowo to on nie chce isc
Ja miałam wcześniej skierowanie na krew i już z wynikami krwi poszłam na usg lekarz na jednej Wizycie wszystko w program wprowadził i wyliczył ryzykami lekarz mówił że pierw usg i ten lekarz co robi usg wystawia skierowanie na pappe i wtedy idzie się do laboratorium
No co Ty, lilmasti w ciazy relacje z USG dopochwowego na insta wrzucała a Twoj narzeczony nie chce isc? Nic nowego tam nie zobaczy jakby cook ok bo moj narzeczony powiedział że jak dopochwowo to on nie chce isc
Chyba zazwyczaj przenosiny na prywatny się dzieją, jak już się pojawi wątek na kolejny miesiąc jeszcze chyba sierpniowe mamusie nie powstały co nie?Dziewczyny a jak długo jeszcze czekamy i robimy nowy wątek- zamknięty?
ok ok bo moj narzeczony powiedział że jak dopochwowo to on nie chce isc
a bo ja wiem. Stwierdził że nie będzie patrzył jak ktoś mi coś wkłada xD ale powiem mu że będzie przez brzuch, to już jak wejdzie myślę że nie bedzie o tym myślał ;D
Mój mąż przy próbie naturalnego widział tyle rzeczy ale skupiał się na mnie cały czas , na Ktg więc jakoś to poszłoMój mąż był w klinice ze mną przy większości usg, przy badaniu na fotelu (za małym parawanem). Nikt go nie zmuszał, żeby patrzył lekarce na ręce xD a na usg ciążowym lekarka go poprosiła jak już był obraz na ekranie. Nie wiem co w tym ma być strasznego jak się cyka usg dopochwowego to co dopiero przy porodzie