reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
A mi dał skierowanie na prenatalne i pappa i mam to o 8;00 i krew o 9:00
Myślałam że to w pakiecie. Ja o pappa czytałam złe opinie, każda koleżanka która robiła to żałuję, wychodzą statystyki i niepotrzebny stres że coś jest nie tak.
Też myślałam o nifty

Też się obawiam tej pappy ale zobaczymy.
To będzie moje pierwsze dziecko i szczerze mówiąc nie mogę się już doczekać kompletowania wyprawki. Już jakiś czas o tym marzyłam o jakbym mogła to już bym robiła zakupy. Ale czekam do tych prenatalnych. Nawet jakoś nie chce mi się świat w tym roku, bo nie mogę się doczekać tego 2 stycznia

To będzie moje pierwsze dziecko i szczerze mówiąc nie mogę się już doczekać kompletowania wyprawki. Już jakiś czas o tym marzyłam o jakbym mogła to już bym robiła zakupy. Ale czekam do tych prenatalnych. Nawet jakoś nie chce mi się świat w tym roku, bo nie mogę się doczekać tego 2 stycznia
Ja na szczęście mam przed świętami ale będę się bać chyba do porodu 🤰

Wooow już nawet w 3D miałaś 😲 super! Ja właśnie się zastanawiam czy się nie umówić prywatnie do jakiegoś lekarza z super sprzętem, żeby iść typowo po jakieś ładne zdjęcie z usg, żebym miała dla babci na święta 😂

Ja planuje iść na 5D ale to dopiero jakoś na wiosnę
Napiszę tak- planować to wy sobie możecie xd w pierwszej ciąży moje dziecko się tak obracało że się nie dało zrobić takiego USG żeby było ładne zdjęcie a jak się obróciło to wcisnęło buzię w łożysko XD trzymam kciuki za wasze plany 😄

Dla mnie to też będzie pierwsze dziecko. Wyprawkę ciuszkową już praktycznie mam, kupowałam już podczas moich dłuuuugich starań 🙈 przewijak i dużo pierdół dostałam od przyjaciółki, jej już zagracały dom i chciała się pozbyć jak najszybciej tylko czekała na moje pierwsze USG 😅 mam już nawet łóżeczko, bo znalazłam super okazje na olx. Wychodze z założenia, że to nie robi żadnej różnicy czy kupię te rzeczy już, czy po prenatalnych, czy tuż przed porodem. Niestety na żadnym etapie nie mamy gwarancji, że wszystko będzie dobrze, ale nie pozwalam sobie, żeby strach mnie ograniczał i sprawiał że nie będę się ta ciąża cieszyć już od samego początku :)

reklama
Do góry