reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

reklama
Kochane jestem po wizycie 6+1 dziś i bylo serduszko 😁 kolejna wizyta 9 grudnia. U was tez kolejne tak po 3 tyg ? Niestety nie moze byc wszystko idealnie jak zwykle u mnie i mam dużą nadżerkę :( pobrano cytologię. Dostalam xonvea wykupilam od razu i wzielam przed chwila jutro dam znac czy jest jakis efekt. Pozdrawiam Was

W poniedziałek dopiero idę na pierwszą wizytę. 2 testy wyszły pozytywnie.. I stąd moje pytanie? Co sie "dzieje" na pierwszej wizycie ? :) o co pyta lekarz czy wykonuje badanie ? Jeżeli potwierdzi ciaze to powie mi jakie badania itp mam zrobić?

Nie wszystkie śledzimy tamten wątek więc miło by było ;) na kiedy masz termin? Wrzucę na pierwszą str :)
Nazywam się Kamila. Z mężem zaczęliśmy się starać od tamtej miesiączki. Na przeszkodzie stałam ja.. lecze się na nerwice lękowa.. bałam się brać lekow będąc w ciazy..

W poniedziałek dopiero idę na pierwszą wizytę. 2 testy wyszły pozytywnie.. I stąd moje pytanie? Co sie "dzieje" na pierwszej wizycie ? :) o co pyta lekarz czy wykonuje badanie ? Jeżeli potwierdzi ciaze to powie mi jakie badania itp mam zrobić?
na kiedy wychodzi Ci termin ? Badalas betę I jej przyrost ?

@Devin czekamy na wieści 🤎
Dzidzia 2,3 cm co odpowiada dziś 9+0 serce 173/min♥️ ale obok krwiak 3cmx1,5cm stąd plamienia, lekarz mówił że pęcherzyk ciążowy ma 4cm więc dobrze że krwiak jest mniejszy od pęcherzyka, heparyna zostaje, wizyta za 2 tyg.

Dostałam skierowanie na prenatalne i odrazu mnie położna umówiła, ale jutro dzwonię do kliniki że chce u nich zrobić i w medi odwołam.
Położna mówiła że prenatalne to 20min?

Kochane jestem po wizycie 6+1 dziś i bylo serduszko 😁 kolejna wizyta 9 grudnia. U was tez kolejne tak po 3 tyg ? Niestety nie moze byc wszystko idealnie jak zwykle u mnie i mam dużą nadżerkę :( pobrano cytologię. Dostalam xonvea wykupilam od razu i wzielam przed chwila jutro dam znac czy jest jakis efekt. Pozdrawiam Was
A powiedz jak masz stosowac xonvea ? Bo ja też poprosiłam i lekarz coś mówił że najpierw 2x przed snem a jak nie pomoże to i rano i wieczorem, mial mi zapisać a widzę że nie zapisał i nie wiem😅

Tak zrobi usg u zleci badania :) wszystko powie

reklama
Dzidzia 2,3 cm co odpowiada dziś 9+0 serce 173/min♥️ ale obok krwiak 3cmx1,5cm stąd plamienia, lekarz mówił że pęcherzyk ciążowy ma 4cm więc dobrze że krwiak jest mniejszy od pęcherzyka, heparyna zostaje, wizyta za 2 tyg.

Dostałam skierowanie na prenatalne i odrazu mnie położna umówiła, ale jutro dzwonię do kliniki że chce u nich zrobić i w medi odwołam.
Położna mówiła że prenatalne to 20min?
nawet i dłużej, ja na pierwszych byłam ponad 30 min w 1 ciazy ;)

Do góry