reklama
Sosna108
Fanka BB :)
Przykro mi, patrząc na betę startową to pewnie BiochemJa się z Wami żegnam, beta urosła zawrotne 6% także nic z tego nie wyszło.
Życzę Wam powodzenia, nudnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań!
wikoosia
Kochane jestem po wizycie 6+1 dziś i bylo serduszko kolejna wizyta 9 grudnia. U was tez kolejne tak po 3 tyg ? Niestety nie moze byc wszystko idealnie jak zwykle u mnie i mam dużą nadżerkę pobrano cytologię. Dostalam xonvea wykupilam od razu i wzielam przed chwila jutro dam znac czy jest jakis efekt. Pozdrawiam Was
W poniedziałek dopiero idę na pierwszą wizytę. 2 testy wyszły pozytywnie.. I stąd moje pytanie? Co sie "dzieje" na pierwszej wizycie ? o co pyta lekarz czy wykonuje badanie ? Jeżeli potwierdzi ciaze to powie mi jakie badania itp mam zrobić?
Nazywam się Kamila. Z mężem zaczęliśmy się starać od tamtej miesiączki. Na przeszkodzie stałam ja.. lecze się na nerwice lękowa.. bałam się brać lekow będąc w ciazy..Nie wszystkie śledzimy tamten wątek więc miło by było na kiedy masz termin? Wrzucę na pierwszą str
94i
na kiedy wychodzi Ci termin ? Badalas betę I jej przyrost ?W poniedziałek dopiero idę na pierwszą wizytę. 2 testy wyszły pozytywnie.. I stąd moje pytanie? Co sie "dzieje" na pierwszej wizycie ? o co pyta lekarz czy wykonuje badanie ? Jeżeli potwierdzi ciaze to powie mi jakie badania itp mam zrobić?
Devin
Dzidzia 2,3 cm co odpowiada dziś 9+0 serce 173/min ale obok krwiak 3cmx1,5cm stąd plamienia, lekarz mówił że pęcherzyk ciążowy ma 4cm więc dobrze że krwiak jest mniejszy od pęcherzyka, heparyna zostaje, wizyta za 2 tyg.@Devin czekamy na wieści
Dostałam skierowanie na prenatalne i odrazu mnie położna umówiła, ale jutro dzwonię do kliniki że chce u nich zrobić i w medi odwołam.
Położna mówiła że prenatalne to 20min?
Devin
A powiedz jak masz stosowac xonvea ? Bo ja też poprosiłam i lekarz coś mówił że najpierw 2x przed snem a jak nie pomoże to i rano i wieczorem, mial mi zapisać a widzę że nie zapisał i nie wiemKochane jestem po wizycie 6+1 dziś i bylo serduszko kolejna wizyta 9 grudnia. U was tez kolejne tak po 3 tyg ? Niestety nie moze byc wszystko idealnie jak zwykle u mnie i mam dużą nadżerkę pobrano cytologię. Dostalam xonvea wykupilam od razu i wzielam przed chwila jutro dam znac czy jest jakis efekt. Pozdrawiam Was
Devin
Tak zrobi usg u zleci badania wszystko powieW poniedziałek dopiero idę na pierwszą wizytę. 2 testy wyszły pozytywnie.. I stąd moje pytanie? Co sie "dzieje" na pierwszej wizycie ? o co pyta lekarz czy wykonuje badanie ? Jeżeli potwierdzi ciaze to powie mi jakie badania itp mam zrobić?
reklama
94i
nawet i dłużej, ja na pierwszych byłam ponad 30 min w 1 ciazyDzidzia 2,3 cm co odpowiada dziś 9+0 serce 173/min ale obok krwiak 3cmx1,5cm stąd plamienia, lekarz mówił że pęcherzyk ciążowy ma 4cm więc dobrze że krwiak jest mniejszy od pęcherzyka, heparyna zostaje, wizyta za 2 tyg.
Dostałam skierowanie na prenatalne i odrazu mnie położna umówiła, ale jutro dzwonię do kliniki że chce u nich zrobić i w medi odwołam.
Położna mówiła że prenatalne to 20min?