reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Ja tak samo, ciągnie mnie brzuch, uciska, jajniki też mnie rwą. Dodatkowo straszna senność i chęć na słodkie (a nigdy nie jem). No i od dzisiaj zaczęło mnie mdlić więc beta musiała pójść ostro w górę. No i zaparcia mam straszne zaparcia w ciazy. I ogromny brzuch

reklama
Z objawów, to jakieś dwa dni temu pomyślałam o tym, że na święta trzeba zrobić sałatkę jarzynową i na samą myśl o tym zrobiło mi się niedobrze. I od tej pory jak pomyślę o sałatce, to mnie mdli. W poprzedniej ciąży miałam tak z ogórkami. Jak ktoś powiedział przy mnie słowo "ogórek,, to leciałam wymiotować 😂 ale tylko kiedy myślałam o tych długich 😂 oprócz tego, jest mi bardzo zimno.

Wiem rozumiem, ale chyba i tak zrobię 😉
A jakie macie objawy?
u mnie w sumie senność i zmęczenie. Bolą mnie sutki i na razie tyle tylko. Nie wiem czy to dobrze czy nie. Ale w tamtej poronionej ciąży np w ogóle nie było mi nie dobrze i dlatego tak porównuje.. :/ aczkolwiek podobno nie każda musi wymiotować.

Ja dzisiaj zrobię betę, jestem ciekawa przy jakiej wartości zaczęło mnie tak trzepać. Od niedzieli wieczorem mam takie mdłości, że poezja, a jeszcze się wczoraj wieczorem nasiliły… pół nocy nieprzespane, ledwo się zwlokłam do pracy z łóżka, no nie do przejścia przysięgam. Poza tym ciągnięcie dołem brzucha jak zawsze, ale takich nudności to dawno nie miałam, na skraju wymiotów się czuję 😓

reklama
Ja jestem mega zmęczona. I czuję śmierdzące rzeczy których nie ma- na przykład kurczaka w lodówce, a w lodówce nie ma żadnego mięsa.
ja tak miałam w poprzednich ciążach zawsze… jezuuu jak mi śmierdział własny mocz nawet to masakra 😂😂😂 ale myślę, że wszystko przede mną bo już mnie rano szarpało przy myciu zębów… jednak dopiero 4+5, a dłuży mi się bo test wyszedł juz 6 dni przed okresem 🙈

Do góry