reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

ja tak miałam w poprzednich ciążach zawsze… jezuuu jak mi śmierdział własny mocz nawet to masakra 😂😂😂 ale myślę, że wszystko przede mną bo już mnie rano szarpało przy myciu zębów… jednak dopiero 4+5, a dłuży mi się bo test wyszedł juz 6 dni przed okresem 🙈
Mi narazie nic nie śmierdzi 😝 ale piersi bolą bardzo przy dotknieciu
To mega wcześnie. Mi wyszedł 3 dni przed data spodziewanej miesiączki i myślałam że to wcześnie ale 6 dni to już wgl 🤗

reklama
ja tak miałam w poprzednich ciążach zawsze… jezuuu jak mi śmierdział własny mocz nawet to masakra 😂😂😂 ale myślę, że wszystko przede mną bo już mnie rano szarpało przy myciu zębów… jednak dopiero 4+5, a dłuży mi się bo test wyszedł juz 6 dni przed okresem 🙈
o z tym moczem mam to samo, tak smierdzi ze nie moge wytrzymac :D

a co robicie z kawą? ja mam straszną ochotę ale wszędzie trąbią że według najnowszych badań jest bardzo szkodliwa. w innych źródłach mówią że można 200 mg na dobę, zgłupieć można

a co robicie z kawą? ja mam straszną ochotę ale wszędzie trąbią że według najnowszych badań jest bardzo szkodliwa. w innych źródłach mówią że można 200 mg na dobę, zgłupieć można
Na kartce z zaleceniami po transferze mam informację że nie można pić kawy. Ale po pierwszym jak o to zapytałam to lekarkę to powiedziała że jedna słabszą mogę w ciągu dnia wypić

Nic się nie stanie jak wypijesz kawę, ja jak mam ochotę to sobie jedną piję :) tylko pamiętaj żeby zwracać uwagę też na inne napoje z kofeina, herbata czarna, cola, zielona herbata itp

Narazie piję bezkofeinowa tylko w pracy i jej w sklepach raczej nie można kupić. Widziałam że na pewno bezkofeinową ma Nescafe. Do domu jeszcze nie kupiłam ale zamierzam kupić jakąś na spróbowanie i dam znać 🙂

reklama
Do góry