reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Złapałam termin na czwartek do spoko ginekologa w Luxmedzie, ale nie wiem jest sens iść już czy nie 😅 to będzie 5+1 🙈
W klinice mam wizytę w poniedziałek, ale chce też ciążę w Luxmedzie prowadzić żeby tam badania robić za darmo.. Kurde nie wiem, iść czy nie iść 😅

reklama
ale trochę się boję, że jeszcze będzie wcześnie i za dużo nie zobaczymy i będę się stresować 🙈 ale z drugiej strony potem wizyta w klinice w poniedziałek to długo nie będę musiała się martwic
ja idę dzis a mam 4+4 😀 i tez sie zastanawialam czy isc czy nie, ale mam wizyte za darmo bo mam pakiet w medicover i idę, zobaczę, wedug moich wyliczeń mam bete koło 1000 więc powinien być pęcherzyk

Kiedyś gdzieś widziałam lavazze bezkofeinowa, ciekawe czy dobra :)
Noo pokaż @JestemA, zobaczymy co jeszcze robiłam nie tak po moim transferze 😂

W sumie jedyne z czego zrezygnowałam to gorące kąpiele. Ubolewam nad tym bardzo, bo dla mnie nie ma lepszego relaksu jak poleżeć w praktycznie wrzątku 😂 no i teraz wiadomo nie będę jeść tatara itp, ale też nie chce jakoś schizowac bardzo. Ostatnio po badaniu bety byliśmy na śniadaniu i jadłam brioszke z panierowanym camembertem. Pyszna byla, a dopiero po zjedzeniu się zaczęłam zastanawiać czy w ciąży można takie sery jeść 😅
Ja się ostatnio dowiedziałam że nie można carbonarra a ja kocham🥹mój mąż robi najlepszą na świecie.
Chociaż czytałam na jednej stronie że jak długo się trzyma na patelni to jajo wyparuje więc raczej się nic nie powinno stać😃

Ja się ostatnio dowiedziałam że nie można carbonarra a ja kocham🥹mój mąż robi najlepszą na świecie.
Chociaż czytałam na jednej stronie że jak długo się trzyma na patelni to jajo wyparuje więc raczej się nic nie powinno stać😃
Też uwielbiam i też taką w wykonaniu mojego męża, bez śmietany oczywiście. I jeszcze sam robi do tego makaron, no cudo. Ale na czas ciąży zrezygnowałam, wolałam nie ryzykować i teraz z bólem serca też tak zrobię 🥲

reklama
Ta wspomniana kartka z zaleceniami
IMG_8646.jpeg

Do góry