meeegy
Zaangażowana w BB
no to dobrze bo juz sie bałam że znów jestem sama z tymJa też nie mam żadnych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to dobrze bo juz sie bałam że znów jestem sama z tymJa też nie mam żadnych
jeny nawet o carbonarze nie pomyślałam … czemu nie kazałam mężowi zrobić przed transferemJa się ostatnio dowiedziałam że nie można carbonarra a ja kochammój mąż robi najlepszą na świecie.
Chociaż czytałam na jednej stronie że jak długo się trzyma na patelni to jajo wyparuje więc raczej się nic nie powinno stać
I tego będę się trzymaćja jem carbonarę, bo to tak jak z jajkami na miękko, do zabicia salmonelli wystarczy chyba 70 stopni, więc jajko nie musi być ściete na amen, wystarczy że nie jest surowe
Ja biorę. Póki co 75. W poprzedniej ciąży po pierwszych prenatalnych miałam zmienione na 150 już do koncaCzy któraś z was bierze acard?
Ze względu na stan przedrzucawkowy?Ja biorę. Póki co 75. W poprzedniej ciąży po pierwszych prenatalnych miałam zmienione na 150 już do konca
Ja rowniez biorę acard. Od października brałam 75 mg a od pozytywnego testu zwiększyłam dawkę na 150 mg.Ze względu na stan przedrzucawkowy?
Mi kazała brać 150 ale w sumie ja nie mam wskazań, jestem nisko ciśnieniowcem, każe brać ze względu na 2 poronienia, ale wszystkie badania np na zespół antyfosfolipidowy, czynniki krzepnięcia wszystko mi wychodzi prawidłowo i boję się tego acardu
Noo więc raz na jakiś czas nie zaszkodzija jem carbonarę, bo to tak jak z jajkami na miękko, do zabicia salmonelli wystarczy chyba 70 stopni, więc jajko nie musi być ściete na amen, wystarczy że nie jest surowe