raisonnablement
Fanka BB :)
O matko to jak to ma być liczoneTak na razie bez serduszka bo to za wcześnie, ale jest natomiast okazuje się że jednak jestem 5+1 a nie 4+6 bo nie tak liczyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko to jak to ma być liczoneTak na razie bez serduszka bo to za wcześnie, ale jest natomiast okazuje się że jednak jestem 5+1 a nie 4+6 bo nie tak liczyłam
Wklejałam wam kalkulator Malinowski, on liczy idealnie, mój lekarz też niego liczył.O matko to jak to ma być liczone
No właśnie ja tak liczyłam więc z daty transferu powinniśmy mieć 4+6, więc zdziwiło mnie to 5+1Wklejałam wam kalkulator Malinowski, on liczy idealnie, mój lekarz też niego liczył.
wg kalkulatora jestem dziś 9+0 a wczoraj na usg zarodek wyglądał na 9+0
Dobra sorka wprowadziłam w błąd, Pani Doktor sama była zakręcona bo kazała odjąć od transferu 18 dni Więc dobrze jestem 4+6, a z daty OM byłabym 5+1. Sorry za zamieszanie, ale sama się zamotałam w jej tłumaczeniachWklejałam wam kalkulator Malinowski, on liczy idealnie, mój lekarz też niego liczył.
wg kalkulatora jestem dziś 9+0 a wczoraj na usg zarodek wyglądał na 9+0
Bo to wszystko takie poplątane, obym w poniedziałek miała też takieDobra sorka wprowadziłam w błąd, Pani Doktor sama była zakręcona bo kazała odjąć od transferu 18 dni Więc dobrze jestem 4+6, a z daty OM byłabym 5+1. Sorry za zamieszanie, ale sama się zamotałam w jej tłumaczeniach
4 albo 5 grudnia Już wtedy powinno być serduszkoBo to wszystko takie poplątane, obym w poniedziałek miała też takie
Świetne wiadomości! Kiedy kolejna wizyta?
To będziemy razem wizytować.4 albo 5 grudnia Już wtedy powinno być serduszko
Matko współczuję , też za młodziaka przez to przechodziłam i nie było takiej technologii jak teraz Bardzo mi współczujęPowiem wam że każdy etap rodzicielstwa jest trudny. Właśnie wróciłam z młodym od dentysty. Ropa pod zębem, więcej tłumaczyć nie musze nic przyjemniego. Szybciej mi się slabo robiło i od ciepła i od smrodu
Współczuję bardzo. Mnie dzisiaj zmęczył krótki spacer z moim dzieckiem. Najpierw chciał na ten spacer iść ale nie chciał się ubierać. A jak już byliśmy na spacerze to chciał rozpinać kurtkę a ja mu oczywiście nie pozwalałam więc co chwilę krzyczałPowiem wam że każdy etap rodzicielstwa jest trudny. Właśnie wróciłam z młodym od dentysty. Ropa pod zębem, więcej tłumaczyć nie musze nic przyjemniego. Szybciej mi się slabo robiło i od ciepła i od smrodu