Ja tez. Nikt nie lubi dentystów. Ale co lepsze ropień nie wywalił na wierzch dziasla tylko w głąb tkanek. I przez to bolało dziaslo i policzek. Teraz ma dziurkę w zębie żeby wypływało, ząb i tak martwy. Tłumaczyła że żeby zrobić to tak żeby nie wróciło to trzebaby kanałowe a u takich dzieci to narkozą tylko. Więc się ratujemyMatko współczuję , też za młodziaka przez to przechodziłam i nie było takiej technologii jak teraz Bardzo mi współczuję
reklama
Ile ma lat? No dzieci są mega zmienneWspółczuję bardzo. Mnie dzisiaj zmęczył krótki spacer z moim dzieckiem. Najpierw chciał na ten spacer iść ale nie chciał się ubierać. A jak już byliśmy na spacerze to chciał rozpinać kurtkę a ja mu oczywiście nie pozwalałam więc co chwilę krzyczał
raisonnablement
Fanka BB :)
O matko biedny maluchJa tez. Nikt nie lubi dentystów. Ale co lepsze ropień nie wywalił na wierzch dziasla tylko w głąb tkanek. I przez to bolało dziaslo i policzek. Teraz ma dziurkę w zębie żeby wypływało, ząb i tak martwy. Tłumaczyła że żeby zrobić to tak żeby nie wróciło to trzebaby kanałowe a u takich dzieci to narkozą tylko. Więc się ratujemy
Już jest lepiej, największy kryzys opanowany, antybiotyk wprowadzony. Oby dalej bez takich niespodzianek, podobno ta ciaza miała być nudnaO matko biedny maluch
JestemA
Cały 1 rokIle ma lat? No dzieci są mega zmienne
94i
wspolczuje ;( Ile ma lat ?Powiem wam że każdy etap rodzicielstwa jest trudny. Właśnie wróciłam z młodym od dentysty. Ropa pod zębem, więcej tłumaczyć nie musze nic przyjemniego. Szybciej mi się slabo robiło i od ciepła i od smrodu
Hej, chciałabym dołączyć do tej grupy. Przydarzyła mi się ciąża niespodzianka z terminem na 10.07. Historia taka, że z mężem stwierdziliśmy, że postaramy się o rodzeństwo dla naszego 4 latka. Podeszliśmy do invitro które skończyło się ciąża pozamaciczna i usunięciem prawego jajowodu. Dostałam jeden okres, a potem cisza no i dwie kreski. Najlepsze że i mąż i syn są lipca. Może się uda w czerwcu urodzić jak na razie czuję się fatalnie, wydaje mi się że pierwsza ciąża nie dała mi aż tak popalić może już jestem za stara
7grudnia
Mam z moją dwulatką podobne przygody, codziennie mnie zaskakuje nową dramąWspółczuję bardzo. Mnie dzisiaj zmęczył krótki spacer z moim dzieckiem. Najpierw chciał na ten spacer iść ale nie chciał się ubierać. A jak już byliśmy na spacerze to chciał rozpinać kurtkę a ja mu oczywiście nie pozwalałam więc co chwilę krzyczał
No to już na pewno dosadnie przedstawia swoje zdanieCały 1 rok
reklama
W lutym skończy 5wspolczuje ;( Ile ma lat ?