reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

Matko współczuję , też za młodziaka przez to przechodziłam i nie było takiej technologii jak teraz 🫣 Bardzo mi współczuję 🫣
Ja tez. Nikt nie lubi dentystów. Ale co lepsze ropień nie wywalił na wierzch dziasla tylko w głąb tkanek. I przez to bolało dziaslo i policzek. Teraz ma dziurkę w zębie żeby wypływało, ząb i tak martwy. Tłumaczyła że żeby zrobić to tak żeby nie wróciło to trzebaby kanałowe a u takich dzieci to narkozą tylko. Więc się ratujemy

reklama
Współczuję bardzo. Mnie dzisiaj zmęczył krótki spacer z moim dzieckiem. Najpierw chciał na ten spacer iść ale nie chciał się ubierać. A jak już byliśmy na spacerze to chciał rozpinać kurtkę a ja mu oczywiście nie pozwalałam więc co chwilę krzyczał
Ile ma lat? No dzieci są mega zmienne😅

Ja tez. Nikt nie lubi dentystów. Ale co lepsze ropień nie wywalił na wierzch dziasla tylko w głąb tkanek. I przez to bolało dziaslo i policzek. Teraz ma dziurkę w zębie żeby wypływało, ząb i tak martwy. Tłumaczyła że żeby zrobić to tak żeby nie wróciło to trzebaby kanałowe a u takich dzieci to narkozą tylko. Więc się ratujemy
O matko biedny maluch 😢

Powiem wam że każdy etap rodzicielstwa jest trudny. Właśnie wróciłam z młodym od dentysty. Ropa pod zębem, więcej tłumaczyć nie musze🤣 nic przyjemniego. Szybciej mi się slabo robiło i od ciepła i od smrodu
wspolczuje ;( Ile ma lat ?

Hej, chciałabym dołączyć do tej grupy. Przydarzyła mi się ciąża niespodzianka 😂 z terminem na 10.07. Historia taka, że z mężem stwierdziliśmy, że postaramy się o rodzeństwo dla naszego 4 latka. Podeszliśmy do invitro które skończyło się ciąża pozamaciczna i usunięciem prawego jajowodu. Dostałam jeden okres, a potem cisza 😂 no i dwie kreski. Najlepsze że i mąż i syn są lipca. Może się uda w czerwcu urodzić 😂 jak na razie czuję się fatalnie, wydaje mi się że pierwsza ciąża nie dała mi aż tak popalić 😪 może już jestem za stara 😬

Współczuję bardzo. Mnie dzisiaj zmęczył krótki spacer z moim dzieckiem. Najpierw chciał na ten spacer iść ale nie chciał się ubierać. A jak już byliśmy na spacerze to chciał rozpinać kurtkę a ja mu oczywiście nie pozwalałam więc co chwilę krzyczał
Mam z moją dwulatką podobne przygody, codziennie mnie zaskakuje nową dramą 🤣

reklama
Do góry