reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Cześć, dziewczyny. Podczytuję was za krzaków już przez tydzień. Widzę, że tworzycie prywatną grupę wiec chyba czas w końcu się przywitać. Mam 38 lat, to moja pierwsza ciąża. Staramy się z mężem od początku roku. We wrześniu byłam u ginekologa z powodu cyklu bezowulacyjnego i babka powiedziała, że jeżeli do tej pory nam się nie udało, to w naszym wieku tracimy czas i skierowała do kliniki leczenia niepłodności. A w następnym cyklu zobaczyłam dwie kreski. Do tej pory nie mogę uwierzyć, że się udało i ciągle mam strach, że coś pójdzie nie tak. Jeszcze nie wiem kiedy wizyta. Na razie zrobiłam tylko przyrost bety i progesteron. Według moich wyliczeń dzisiaj jestem 5+3.
Witaj moja rówieśniczko ♥️
Ja na pierwszą wizytę idę w 6+2 ale tylko dlatego że muszę mieć receptę na heparynę. Normalnie wybrałabym się tydz później czyli 7+2 wtedy już na pewno jest widoczne serduszko. 🙂

reklama
Cześć, dziewczyny. Podczytuję was za krzaków już przez tydzień. Widzę, że tworzycie prywatną grupę wiec chyba czas w końcu się przywitać. Mam 38 lat, to moja pierwsza ciąża. Staramy się z mężem od początku roku. We wrześniu byłam u ginekologa z powodu cyklu bezowulacyjnego i babka powiedziała, że jeżeli do tej pory nam się nie udało, to w naszym wieku tracimy czas i skierowała do kliniki leczenia niepłodności. A w następnym cyklu zobaczyłam dwie kreski. Do tej pory nie mogę uwierzyć, że się udało i ciągle mam strach, że coś pójdzie nie tak. Jeszcze nie wiem kiedy wizyta. Na razie zrobiłam tylko przyrost bety i progesteron. Według moich wyliczeń dzisiaj jestem 5+3.
Witaj 😊 ja dzis 5+2 wiec jesteśmy blisko 😉

No słowo się rzekło, bo już grupę prywatną utworzyłyscie ale ja też uważam że ten wątek prywatny jest strasznie szybko. Te dziewczyny z końcówki miesiąca może nawet jeszcze nie wiedzą o ciąży albo dopiero czekają na potwierdzenie ciąży. Mnie też to zamknięcie wątku trochę przymusiło żeby tu do was napisać mimo że chciałam z tym czekać do pierwszej wizyty. No ale najwyższej będę pisać do admina żeby mnie usuwał z wątku prywatnego, bo już to przerabiałam 🤷

No słowo się rzekło, bo już grupę prywatną utworzyłyscie ale ja też uważam że ten wątek prywatny jest strasznie szybko. Te dziewczyny z końcówki miesiąca może nawet jeszcze nie wiedzą o ciąży albo dopiero czekają na potwierdzenie ciąży. Mnie też to zamknięcie wątku trochę przymusiło żeby tu do was napisać mimo że chciałam z tym czekać do pierwszej wizyty. No ale najwyższej będę pisać do admina żeby mnie usuwał z wątku prywatnego, bo już to przerabiałam 🤷
Można dołączyć w dowolnym momencie. Za miesiąc, 2 czy pół roku

Słuchajcie dziewczyny , to ze będzie już myśle od poniedziałku grupa prywatna , nie oznacza , ze mamy nie będą mogły już dołączyć . Owszem , będą mogły w dowolnym czasie , różnica będzie tylko taka , ze nikt z zewnątrz nie będzie już widział o czym piszemy , mamy chętne do dołączenia wystarczy ze klikną w link który będzie widniał tutaj na tym forum , pojawi się wtedy powiadomienie ze ta osoba chce dołączyć do grupy i wtedy moderatorki je będę akceptować :) jeśli okaże sie , ze niestety ale któraś z Nas będzie musiała odejść z grupy i bedzie chciała by ją usunąć - tak tez zrobimy ❤️

Myślę że tej grupy nie zostawimy samej sobie. Będziemy tu też zaglądać i zapraszać dziewczyny do wątku zamkniętego.
Zauważyłam że większość grup przechodziła na prywatny jak następny miesiąc mamusiek się tworzył, a za chwile pewnie jakaś odwazna mama utworzy sierpniowe mamy!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny popsuło mi się forum. Ledwo odnalazłam gdzie się pisze. Tyle na drukowalam dziś i nic mi się nie dodało. Mam nadzieję że się naprawi bo tak to nie da się ani czytać anie pisać.

reklama
O mam tak....

Załączniki

• Screenshot_2023-11-26-11-06-03-497_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-26-11-06-03-497_com.android.chrome.jpg
    305,2 KB · Wyświetleń: 62
Do góry