reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Super, gratulacje 🥰 moja pierwsza beta dzisiaj 190,9 , aplikacja pokazuje pierwszy dzień 5 tygodnia, co myślicie? Zastanawiam się czy iść sprawdzić w środę przyrost czy czekać na wizytę 😅
Zdania na ten temat są tutaj podzielone. Ja osobiście bym poszła, robiłam betę 4x i mnie to osobiście uspokajało. Przyrosty miałam w normie, gdyby było inaczej pewnie bym się stresowała. Tylko jak tak czytam tutaj i na innych grupach to większość dziewczyn które się tym stresują to też mają prawidłowe przyrosty. Moim zdaniem dobrze jest sprawdzać ale zdawać sobie sprawę, że prawidłowy to powyżej 66%. Nie ma co się porównywać ze ja mam 70, a ktoś inny 170%, ani tym że pierwszy przyrost był 200% a kolejny już 100%. Po prostu póki przyrost na 48h to 66% lub więcej to jest ok

Chyba zostanę z Wami na dłużej♥️ mam nadzieje. U mnie bijące serduszko. Z OM wynika 7 tydzień, ale z pomiarow 6 tydzień. Ciąża odkryta dopiero w zeszłym tygodniu, w miedzy czasie trochę narozrabiałam 🙈🙈 ciazo trwaj, czekam na Ciebie moje dziecko ♥️
Ja narozrabialam w obu ciążach. Niby przed terminem miesiączki, ale jednak. Taka tradycja, choć teraz się wylamalam🤣🤣🤣 gratuluję i trzymam kciuki za Was ❤️

Chyba zostanę z Wami na dłużej♥️ mam nadzieje. U mnie bijące serduszko. Z OM wynika 7 tydzień, ale z pomiarow 6 tydzień. Ciąża odkryta dopiero w zeszłym tygodniu, w miedzy czasie trochę narozrabiałam 🙈🙈 ciazo trwaj, czekam na Ciebie moje dziecko ♥️

Gratulacje 😁
Ja czekam do 30.11. Oby było serduszko, na chwilę stresy opadną 😊

Ja narozrabialam w obu ciążach. Niby przed terminem miesiączki, ale jednak. Taka tradycja, choć teraz się wylamalam🤣🤣🤣 gratuluję i trzymam kciuki za Was ❤️
Ja właśnie dostałam niby okresu i zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywny…. A okazuje się ze to nie był okres a test o dupe potłuc. Wiec żyłam w świadomości ze nie jestem w ciąży i miałam drożność jajowodów robioną 🙈🙈🙈 i stymulowalam jajniki na owulacje 🙈🙈

ciesze sie z waszych udanych wizyt , ja jutro ide na usg , bedzie to 6 tc , zastanawiam sie czy na tym etapie coś zobacze ♥️ ale dla spokojniejszej glowy chce isc...

Ale świetne wieści! Na takie czekałam!!! Na samym początku ciąży dziecko jest dobrze chronione, spokojnie to będzie bardzo silne małe serduszko 🥰

reklama
Ja właśnie dostałam niby okresu i zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywny…. A okazuje się ze to nie był okres a test o dupe potłuc. Wiec żyłam w świadomości ze nie jestem w ciąży i miałam drożność jajowodów robioną 🙈🙈🙈 i stymulowalam jajniki na owulacje 🙈🙈
Ale jak to, zabieg ginekologiczny a nikt nie robił bety przed?! 😱 Mówię o szpitalu. OMG 😱😱😱
A w ogóle to moje testy pozno wychodziły pozytywne i też raz miałam krwawienie takie jak miesięczne tylko krótksze a testy negatywy 🙄 pozna owulacja, późne zagnieżdżenie to i tak się zdarzyć może..
Będzie dobrze ❤️

Do góry