reklama
Naataaliaa
Moderator
Gratulacje! Witamy i mamy nadzieję że zostaniesz z nami do lipca. Czekamy na wynik razem z Tobą!Cześć dziewczyny, witam się z Wami jako teoretycznie lipcówka, a jak wyjdzie to zobaczymy Termin wypada na mniej więcej na 30 lipca o ile uda się tym razem ciążę utrzymać Beta z niedzieli 178 a na dzisiejszy wynik czekam
MatkaWariatka37
Fanka BB :)
W końcu! już myślałam że poczekasz do końca listopadowych kresek i dopiero tu dołączysz! Oczywiście witamy i trzymamy kciuki za nudne 8 już (?) miesięcy! Rozgość się tu wygodnie!Cześć dziewczyny, witam się z Wami jako teoretycznie lipcówka, a jak wyjdzie to zobaczymy Termin wypada na mniej więcej na 30 lipca o ile uda się tym razem ciążę utrzymać Beta z niedzieli 178 a na dzisiejszy wynik czekam
Kitsune
Moderator
Tak miało być, ale nie wytrzymałam Muszę mieć gdzie wstawiać wyniki bety, opisywać wizyty u lekarza itd Jakoś nie wierzę, że tym razem się uda ale kto wie!W końcu! już myślałam że poczekasz do końca listopadowych kresek i dopiero tu dołączysz! Oczywiście witamy i trzymamy kciuki za nudne 8 już (?) miesięcy! Rozgość się tu wygodnie!
MatkaWariatka37
Kiedyś musi się udać i może to kiedyś jest właśnie teraz! Trzymam mocno kciuki za Was!!!!Tak miało być, ale nie wytrzymałam Muszę mieć gdzie wstawiać wyniki bety, opisywać wizyty u lekarza itd Jakoś nie wierzę, że tym razem się uda ale kto wie!
Kinga1013
gratulacje!! Będziemy wszystkie za Was trzymać kciukiCześć dziewczyny, witam się z Wami jako teoretycznie lipcówka, a jak wyjdzie to zobaczymy Termin wypada na mniej więcej na 30 lipca o ile uda się tym razem ciążę utrzymać Beta z niedzieli 178 a na dzisiejszy wynik czekam
PierwszaFasolka2020
Kitsune
Moderator
Hej niesamowita historio! jak się czujecie?
G
guest-1716035268
Gość
Czesc! bądź dobrej myśli będziemy przesyłać Ci pozytywne wibracje tutaj Czekamy z zaciśniętymi kciukami razem z Toba zatem na betęTak miało być, ale nie wytrzymałam Muszę mieć gdzie wstawiać wyniki bety, opisywać wizyty u lekarza itd Jakoś nie wierzę, że tym razem się uda ale kto wie!
Dziewczyny, tak z innej beczki .. czy Wam też jest ciągle gorąco?
reklama
Kitsune
Moderator
Nie, mi ciągle zimnoCzesc! bądź dobrej myśli będziemy przesyłać Ci pozytywne wibracje tutaj Czekamy z zaciśniętymi kciukami razem z Toba zatem na betę
Dziewczyny, tak z innej beczki .. czy Wam też jest ciągle gorąco?
Podziel się: