reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

ja w sumie acard zaczęłam brać na własną rękę, mam muatce mthfr i pai i do czasu wizyty chciałam się zabezpieczyć, przestało mnie kłuć w sercu po nim ale dokończę opakowanie i zostanę na samej heparynie
Wiem że acard często pomaga. To tylko u mnie tak wyszło.

reklama
Nie, nie tylko ty. Ja też mam dość dużo śluzu jak na mnie i co poleci to zaraz lecę sprawdzać. Do tego objawów praktycznie brak a wcześniejszych ciążach miałam full wypas więc cały czas mam głupie myśli.
ja tez tak mam.... jak tylko poczuje ze cos wilgotno to od razu lece sprawdzac... podcieram sie ze strachem 🤦‍♀️

Dziewczyny czy tylko ja tak panikuje i sprawdzam papier po podtarciu, czy nie ma plamien? 🙈 boze ja wiedzialam, ze to bedzie stresujacy czas ale nie, ze az tak 😆
nie, nie tylko Ty. Ja za każdym razem sprawdzam 🙄 i za każdym razem jak czuje ze leci mi coś to biegnę i sprawdzam czy to nie krew 😅 w pracy już na mnie jak na debila patrzą 😛

Dziewczyny moja 15 letnia córka znalazła moj test ciazowy 🙈 myślałam że dobrze schowałam a jednak. Napisała mi jak już spałam (poszłam o 21 spać 🫥) czy jestem w ciąży ? Czeka mnie rozmowa, ach a w planach mieliśmy na święta powiedzieć a tu już z pracy wiedzą i teraz córka 🙈

Dziewczyny moja 15 letnia córka znalazła moj test ciazowy 🙈 myślałam że dobrze schowałam a jednak. Napisała mi jak już spałam (poszłam o 21 spać 🫥) czy jestem w ciąży ? Czeka mnie rozmowa, ach a w planach mieliśmy na święta powiedzieć a tu już z pracy wiedzą i teraz córka 🙈
moja starsza na pewno będzie niezadowolona z tego faktu za to młodsza od dawna mówi, że by chciała dzidziusia

reklama
ja w sumie acard zaczęłam brać na własną rękę, mam muatce mthfr i pai i do czasu wizyty chciałam się zabezpieczyć, przestało mnie kłuć w sercu po nim ale dokończę opakowanie i zostanę na samej heparynie
tak wtrące się z czerwcowych. Ja też biorę acard i heparyne :)
W sumie troszke dziwię się że lekarz kazał Ci samą heparyne przy takiej mutacji.

Do góry