reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

Ja już po wizycie :) 6+2 serduszko bije ❤️
Ja idę jutro 6+2 będzie oby i u mnie było tak ładnie 🙂 trochę się stresuje bo brałam prolutex do wczoraj i tu nie robią mi żadnych badań tylko jak mam tkliwe piersi i brzuch pobolewa to znaczy że progesteron sam organizm produkuje czytałam że od 8-10 tyg produkcję przejmuję łożysko przy poprzedniej ciąży dostałam prolutex tylko na 14 dni i dwa dniu później zaczęłam krwawić na USG było ok wszystko a za parę dni było puste jajo więc stresuje sie teraz bardzo lekarz mi dał dłużej bo się stresowałam dodam że to ciąża po in vitro w holandii

reklama
moja starsza na pewno będzie niezadowolona z tego faktu za to młodsza od dawna mówi, że by chciała dzidziusia
Ja już po rozmowie, nie było tak źle, dzieci się cieszą 🥰 co prawda wieksza radość była kiedy 4 lata temu byłam w ciąży, z córką nawet na usg połówkowe poszłam bo chciała 😁. Szok że tak szybko się rozeszły się wieśći. Oby u gina było tylko ok, idę 16.11.

reklama
Ja już po rozmowie, nie było tak źle, dzieci się cieszą 🥰 co prawda wieksza radość była kiedy 4 lata temu byłam w ciąży, z córką nawet na usg połówkowe poszłam bo chciała 😁. Szok że tak szybko się rozeszły się wieśći. Oby u gina było tylko ok, idę 16.11.
musi być! Fajnie masz, że się cieszą, nasza starsza ma taki etap że do szkoły średniej chce do Warszawy bo daleko od nas a potem się wyprowadzi do Hiszpanii 😂🙈

Do góry