reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Witamy! Kojarzę Ciebie z kresek i tak coś mi nie pasowało bo przecież w tamtym miesiącu zaciążyłaś 😂 już na prawdę myślałam że to ja wątki pomyliłam 😂 termin faktycznie na pograniczu i róznie może być. Ale nieważne czy końcówka czerwca czy lipiec zapraszamy im więcej nas tym lepiej 😀 Ja każda ciążę przenosiłam o 2 tyg. Zakładam że z tatą też tak będzie.
No właśnie widzisz, takie pogranicze, to wszędzie na grupach się czuję albo w tyle albo za bardzo do przodu 😂🙌🏻 Syna miałam z połowy miesiąca to było idealnie żeby mieć jakiś punkt odniesienia do innych dziewczyn. Niby załapałam się z OM na ostatni dzień czerwca, ale jednak owulację miałam 3-4 dni później, tak więc nastawiam się na młodszą ciążę na USG :D Mam nadzieję, że w piątek zobaczę już zarodek 🥰

Za szybko mi wysłało w dniu wizyty i l4 mam przerwać urlop wychowawczy w grudniu ktoś wie jak to się robi ? 🙈

U nas partner cieszy się bardzo ale jednak bardziej chyba się boi, czeka na drugi wynik bety i tak naprawdę to uwierzy jak pójdę do lekarza :) ale u nas starania trwały 2,5roku w tym jedna strata więc narazie jest dużo strachu
My o córkę staraliśmy się 6 lat więc naprawdę rozumiem. 😘

Za szybko mi wysłało w dniu wizyty i l4 mam przerwać urlop wychowawczy w grudniu ktoś wie jak to się robi ? 🙈
Chętnie też dowiem się jak to dobrze zrobić z urlopem wychowawczym :) aktualnie jestem na urlopie wychowawczym i chciałabym przejść na l4 czy orientuje się któraś jak to zrobić najlepiej? :)

Dziewczyny, wiem ze bóle to teraz normalka ale mnie boli praktycznie tylko z lewej strony a bardziej to kłucia takie i zaczynam świrować że może jednak to ciąża pozamaciczna. Was boli z każdej strony? Czy któraś jest bardziej bolesna? Kurcze chyba zadzwonie do giną i zapytam czy przyjemnie mnie szybciej!

Dziewczyny, wiem ze bóle to teraz normalka ale mnie boli praktycznie tylko z lewej strony a bardziej to kłucia takie i zaczynam świrować że może jednak to ciąża pozamaciczna. Was boli z każdej strony? Czy któraś jest bardziej bolesna? Kurcze chyba zadzwonie do giną i zapytam czy przyjemnie mnie szybciej!
mnie kłuje z prawej a owulacja była z lewego, zarodek jest w macicy także może to po prostu są takie normalne bóle, wiele z nas o tym pisze, choć z drugiej strony ostrożności nigdy za wiele więc jak Ci się uda to wbijaj i sprawdź co jest grane

reklama
Jeśli chodzi o kłucia to tez mam je tylko z lewej strony 😏 to tak od czasu do czasu się pojawiają

Do góry