reklama
Bardzo mi przykroHej, byłam na wizycie u ordynatora który przyjmował mnie za każdym razem w szpitalu. Powiedział ze nie ma na co czekac o w środę mam przyjść na łyżeczkowanie. Także u mnie niestety się nie udało. Wam dziewczyny zycze wszystkiego co najlepsze! Moc zdrowia dla Was i waszych maluszków! Szczęśliwego, szybkiego i bezbolesnego rozwiązania w lipcu dziekuje za wsparcie
Kinga1013
Fanka BB :)
witamy, rozgość się wygodnie, przed Tobą niecałe już 9 miesięcy w naszym towarzystwie (oby)Czesc dziewczyny ! Nadrobilam forum i udało się przeczytać całe gratulacje dla wszystkich przyszłych mamusiek póki co nieśmiało do Was dołączę ,termin wstępnie na 24.07 pierwsza wizyta myśle gdzies około 4.12 . Może powiem troszkę o sobie , tak wiec mam synka z poronienia w 12 tc , ciąże biochemiczna i zdrowego synka z 2022 zobaczymy co będzie teraz narazie podchodzę do tego z dystansem . Póki co nie mam żadnych objawow
Aaa i @Kinga1013 , @Mika88 sąsiadki ja jestem z Rybnika a prace w Ornontowicach wiec tak po sąsiedzku trochę !
MatkaWariatka37
MatkaWariatka37
Jejku, strasznie mi przykro. Ale dobrze ze zrobią badania, może poznasz przyczynę i jak ja leczyć!Dziewczyny jednak straciłam ciążę.... znów nam się nie udało
Wyślą mnie na badania,więc może się dowiem dlaczego...
Wam i waszym maluszkom życzę powodzenia i mocno trzymam za was kciuki
Inka.85
Aktywna w BB
Bardzo mi przykro czytałam że w poprzedniej ciazy miałaś niski progesteron a w tej?Dziewczyny jednak straciłam ciążę.... znów nam się nie udało
reklama
Bardzo mi przykroDziewczyny jednak straciłam ciążę.... znów nam się nie udało
Podziel się: