reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Hej, byłam na wizycie u ordynatora który przyjmował mnie za każdym razem w szpitalu. Powiedział ze nie ma na co czekac o w środę mam przyjść na łyżeczkowanie. Także u mnie niestety się nie udało. Wam dziewczyny zycze wszystkiego co najlepsze! Moc zdrowia dla Was i waszych maluszków! Szczęśliwego, szybkiego i bezbolesnego rozwiązania w lipcu 🥰dziekuje za wsparcie
Bardzo mi przykro 😔

Czesc dziewczyny ! Nadrobilam forum i udało się przeczytać całe 😁 gratulacje dla wszystkich przyszłych mamusiek ❤️ póki co nieśmiało do Was dołączę ,termin wstępnie na 24.07 pierwsza wizyta myśle gdzies około 4.12 . Może powiem troszkę o sobie , tak wiec mam synka z poronienia w 12 tc , ciąże biochemiczna i zdrowego synka z 2022 :) zobaczymy co będzie teraz :) narazie podchodzę do tego z dystansem ;) . Póki co nie mam żadnych objawow :)
Aaa i @Kinga1013 , @Mika88 sąsiadki ja jestem z Rybnika a prace w Ornontowicach wiec tak po sąsiedzku trochę ! 😍
witamy, rozgość się wygodnie, przed Tobą niecałe już 9 miesięcy w naszym towarzystwie (oby) :)

Zobaczcie ile dni do porodu mi wyliczyli 😂 nie pamiętam jaka to stronka ale dają nieźle czadu 🤣

Załączniki

• IMG_20231103_230133.jpg
    IMG_20231103_230133.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 118
Dziewczyny jednak straciłam ciążę.... znów nam się nie udało 😔
Wyślą mnie na badania,więc może się dowiem dlaczego...
Wam i waszym maluszkom życzę powodzenia i mocno trzymam za was kciuki ❤️
Bardzo mi przykro 😓 czytałam że w poprzedniej ciazy miałaś niski progesteron a w tej?

reklama
Do góry