reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

u mnie zawsze pod koniec miesiąca jest gorąco z fakturami, zaopatrujemy szkoły i przedszkola więc gorszy problem jest z noszeniem ciężkich rzeczy, choć wypisywanie wztek i faktur zajmuje mi połowę tego czasu co pakujemy
A w co zaopatwywujecie? Pytam bo w żłobku mojej córki jest catering z orzesza i chyba bym padła jakby się okazało ze to Twoja firma :p

reklama
Czy któraś z Was bierze heparynę? Jak tak to macie jakieś patenty bo dzisiaj odebrałam z apteki i jestem zielona zrobiłam pierwszy zastrzyk ale piekło mnie jak sobie to wstrzyknęłam, nie wiem czy coś źle zrobiłam czy tak to działa

20231107_183318.jpg

Zapraszamy na manną z musem z malin
Czy któraś z Was bierze heparynę? Jak tak to macie jakieś patenty bo dzisiaj odebrałam z apteki i jestem zielona zrobiłam pierwszy zastrzyk ale piekło mnie jak sobie to wstrzyknęłam, nie wiem czy coś źle zrobiłam czy tak to działa
Ja powoli pod kątem prostym wbijam i razem z powietrzem wpuszczam. Ale i tak cały brzuch będzie siny (teraz mam clexane a po tych trochę mniej mnie te siniaki bolały i były mniejsze)

Hejka, test pozytywny blada kreseczka w 24dc 2,3dni przed okresem
Podczytuje was od kilku dni😄 termin na 20 lipiec by był
Objawy mam może to głupie ale po tygodniu od stosunku już czułam to moja druga ciąża mam córkę 2lata , żyłki na piersiach rozpychanie brzucha ciągnięcia tak jak i w pierwszej
Co prawda planowaliśmy moze w następnym roku ale będzie wczesniej 😁
Pozdrawiam 🫡

Objawy mam może to głupie ale po tygodniu od stosunku już czułam to moja druga ciąża mam córkę 2lata , żyłki na piersiach rozpychanie brzucha ciągnięcia tak jak i w pierwszej
Pozdrawiam 🫡
witamy i gratulujemy :)

reklama
Pozdrawiam 🫡
Witamy! Rozgośc się 😀 no w następnym roku będzie ale już dzidzia! Robisz betę czy tak jak ja, czekasz grzecznie na wizytę?

Do góry