MatkaWariatka37
Fanka BB :)
Zazdro! Ja mam tylko czereśnie z własnego drzewka zamrożone.Córka kocha maliny. Mam cała szufladę zamrożoną. Słoiki z musem. Mam też suszone
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zazdro! Ja mam tylko czereśnie z własnego drzewka zamrożone.Córka kocha maliny. Mam cała szufladę zamrożoną. Słoiki z musem. Mam też suszone
Mi zaczyna lecieć z zatok. Na początku ciąży z córką było tak samo.ja też uwielbiam, ale mam tylko swoje soki do herbatki z calymi owocami na zimę jak znalazł a coś mnie chyba zbiera bo jakoś kiepsko się dziś czuję to taka herbata będzie jak znalazł
No przecież urodzi się w przyszłym rokuHejka, test pozytywny blada kreseczka w 24dc 2,3dni przed okresem
Podczytuje was od kilku dni termin na 20 lipiec by był
Objawy mam może to głupie ale po tygodniu od stosunku już czułam to moja druga ciąża mam córkę 2lata , żyłki na piersiach rozpychanie brzucha ciągnięcia tak jak i w pierwszej
Co prawda planowaliśmy moze w następnym roku ale będzie wczesniej
Pozdrawiam
Ja mam kupne i z działki od kuzynki.Zazdro! Ja mam tylko czereśnie z własnego drzewka zamrożone.
Mi w ciąży z córką nikt nie wierzył, że będzie dziewczynka bo właśnie cera mi się poprawiłaDziewczyny pisałam że mam problemy z cerą dzisiaj wstałam i ładna cera dzisiaj 6+0 i ładna cera zobaczymy co będzie dalej
ja w ciążach miałam lepszą skórę, ogólnie na twarzy jest spoko przed okresem jakiś pojedynczy pryszcz się trafi, za to mam problem z plecami i zawsze w ciąży były one lepsze ale jak na razie to mnie wysypuje,miałam już na brodzie, pod nosem a teraz mam pod uchemDziewczyny pisałam że mam problemy z cerą dzisiaj wstałam i ładna cera dzisiaj 6+0 i ładna cera zobaczymy co będzie dalej
i co robicie potem z takich czereśni? Ja mroże wiśnie ale tylko trochę bo to głównie do ciasta i truskawki tak z 2-3 koszyki bo tego się zawsze też zużyje do sosów na słodki obiad, mam to szczęście, że mój narzeka tylko na mięso z kościami i tłuste kąski poza tym wszystko jeJa mam kupne i z działki od kuzynki.
Mieszkam w UK i tu całkiem inaczej z tą ciążaWitamy! Rozgośc się no w następnym roku będzie ale już dzidzia! Robisz betę czy tak jak ja, czekasz grzecznie na wizytę?
Gratulacje , ja mam na 16 i chyba jesteśmy póki co jedne z ostatnichwitamy i gratulujemy
Frużeline, nalewkę, do babeczek, do napoi zamiast kostek lodu.i co robicie potem z takich czereśni? Ja mroże wiśnie ale tylko trochę bo to głównie do ciasta i truskawki tak z 2-3 koszyki bo tego się zawsze też zużyje do sosów na słodki obiad, mam to szczęście, że mój narzeka tylko na mięso z kościami i tłuste kąski poza tym wszystko je