reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

No ja mam tak samo. Kiedyś tak czysto teoretycznie rozmawialiśmy o tym przy rodzinie i wyszlo ze to głupota na stare lata dziecko jeszcze. Tym bardziej ze dwójka juz odchowana.
Rozmowy przy stole ;) Rozumiem ludzi którym się już nie chce, cenią sobie niezależność i samodzielnosc swoich starszych dzieci. Ale też rozumiem ludzi którzy tęsknią aby jeszcze mieć jedno, choć już jest grubo po 30. Ja mam 36, zaraz 37 i ani przez sekundę nie myślałam kto sobie co pomyśli. Strasznie się cieszę i bardzo na to czekałam. Życie napisali taki scenariusz i już.

reklama
Kurde zimno mi jest jak cholera… już mam na sobie koc gruby , sweter , grube skarpety… dramat 🙈🙈🙈 do tego wszystkiego mam ochotę na nie zdrowego maka 😱😱😱 ale w sumie za często to takich rzeczy nie jem i tak zagaduje do męża czy pojedzie… 🫣🫣

Ps. Ciekawe ile w tej ciazy przytyje , w pierwszej 18 kg ale dużo wody mi się zatrzymało w organizmie startowałam z wagi 50 kg , teraz wazę 48 i zobaczymy jak będzie 🙈 ale apetyt mi dopisuje 😱

No ja mam tak samo. Kiedyś tak czysto teoretycznie rozmawialiśmy o tym przy rodzinie i wyszlo ze to głupota na stare lata dziecko jeszcze. Tym bardziej ze dwójka juz odchowana.
Tak i te teksty że to dla 800+ ( bo przecież dziecko takie tanie w utrzymaniu jest😉) albo już usłyszałam od mojej mamy ( tylko ona wie) że Przynajmniej emeryturę będę mieć bo to 4 dziecko. No i tak będę miała 🤦‍♀️

Kurde zimno mi jest jak cholera… już mam na sobie koc gruby , sweter , grube skarpety… dramat 🙈🙈🙈 do tego wszystkiego mam ochotę na nie zdrowego maka 😱😱😱 ale w sumie za często to takich rzeczy nie jem i tak zagaduje do męża czy pojedzie… 🫣🫣

Ps. Ciekawe ile w tej ciazy przytyje , w pierwszej 18 kg ale dużo wody mi się zatrzymało w organizmie startowałam z wagi 50 kg , teraz wazę 48 i zobaczymy jak będzie 🙈 ale apetyt mi dopisuje 😱
Jeny zazdroszczę wagi. Choć dla mnie waga musi być z 7 z przodu bym dobrze sie czuła. 50 to ja miałam jak bylam nastolatką 😂 ale rozumiem ile by się nie ważyło nie ma co przesadzać z dodatkowymi kg bo to nie służy ani chudym ani przy kości 😘 ja się tylko modlę by nie przekroczyć 18 kg, w ostatniej ciąży uważając na to co jem i trzymając dietę miałam +17!

Też mam 35 lat, córka w marcu 18, syn prawie 11. Zastanawiam się jak to będzie ale mimo wszystko bardzo się cieszę z dzidziusia. Sporo się zmieniło od czasu mojej ostatniej ciąży. Uważam, że mimo wszystko jest to dobry czas na dzidziusia 😁
9oooo to ładna różnica będzie 😘 u nas najstarszy 14 ma. Też się bardzo cieszę, chciałam i mam. A moje najmłodsze już od dawna mówi że chce dziadziusia 🤣 byle tylko wszystko było dobrze!! Czego wszystkim tu nam życzę!!!!

Jeny zazdroszczę wagi. Choć dla mnie waga musi być z 7 z przodu bym dobrze sie czuła. 50 to ja miałam jak bylam nastolatką 😂 ale rozumiem ile by się nie ważyło nie ma co przesadzać z dodatkowymi kg bo to nie służy ani chudym ani przy kości 😘 ja się tylko modlę by nie przekroczyć 18 kg, w ostatniej ciąży uważając na to co jem i trzymając dietę miałam +17!
Ja się tym nie przejmuje ile przytyje , bo praktycznie wszystko samo zeszło :) jadłam tak w miarę normalnie , ale No tej wody miałam sporo ,bo nogi takie spuchnięte ze szok .. ja zawsze byłam szczupła , taka moja natura chyba 🙈

reklama
Nie zdrowe jedzonko wjechalo… ale miałam takiego smaka,ze masakra 🙈🫣

Załączniki

• IMG_6575.jpeg
    IMG_6575.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 40
Do góry