reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2024

reklama
Ja też się nie przejmuje ile przytyje tyle przytyje, zrzucimy po ciąży zobaczycie dziewczyny :) nie ma co narzekać, bo mogłysmy mieć np wymioty non stop i wtedy to jest dopiero kłopot bo przecież coś jeść jednak trzeba :)

Jestem ciekawa ile lat ma najmlodsza dziewczyna u Nas na grupie ? 😁 Bo tak średnio narazie to wszystkie po 30 łącznie ze mną ja 31 😁

Jestem ciekawa ile lat ma majmlodsza dziewczyna u Nas na grupie ? 😁 Bo tak średnio narazie to wszystkie po 30 łącznie ze mną ja 31 😁
Ja mam 26 i nie mam pewności ale wydaje mi się że @Yolandelo pisała że tyle samo. Wydaje mi się że to nie jest wcale jakoś mało zwłaszcza na pierwsze dziecko ale patrząc na średni wiek tutaj to rzeczywiście jest 🤣 Kojarzy mi się że ktoś jeszcze pisał że 23, ale nie pamiętam kto i reszta chyba starsza. Jak będzie ta prywatna grupa to musimy zrobić tabelkę o której pisała jedna dziewczyna w której będzie też wiek bo też jestem ciekawa 😅

Ja cały wieczór cierpię, bo mam ochotę na śledzia,hot doga z musztardą i coca colę. A najbardziej tragiczne jest to że z całej tej wesołej gromadki w domu mam tylko śledzia. Papcio wypił całą colę 😭 a hot doga nie mam skąd wytrząsnąć, bo to by musiał być taki z budy gdzie te sałatki na blacie się rozsypują i wszędzie śmierdzi tą musztardą 🤣 i dodam że na codzień ja takich rzeczy nie jadam tylko dziś mi się zachciało 🫣

reklama
Do góry