Mika88
Fanka BB :)
Ale smaka zrobiłaśNie zdrowe jedzonko wjechalo… ale miałam takiego smaka,ze masakra
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale smaka zrobiłaśNie zdrowe jedzonko wjechalo… ale miałam takiego smaka,ze masakra
mniam mniam, smacznego !Nie zdrowe jedzonko wjechalo… ale miałam takiego smaka,ze masakra
A mi mąż kupił gorący kubek serowa z grzankami i powiem wam ze mdłości przeszły. Jednak niezdrowe jedzenie nie jest takie złe smacznego, niech na zdrowie wyjdzieNie zdrowe jedzonko wjechalo… ale miałam takiego smaka,ze masakra
Najlepsze jest to , ze jakoś nie pojadłamAle smaka zrobiłaś
Ja mam 26 i nie mam pewności ale wydaje mi się że @Yolandelo pisała że tyle samo. Wydaje mi się że to nie jest wcale jakoś mało zwłaszcza na pierwsze dziecko ale patrząc na średni wiek tutaj to rzeczywiście jest Kojarzy mi się że ktoś jeszcze pisał że 23, ale nie pamiętam kto i reszta chyba starsza. Jak będzie ta prywatna grupa to musimy zrobić tabelkę o której pisała jedna dziewczyna w której będzie też wiek bo też jestem ciekawaJestem ciekawa ile lat ma majmlodsza dziewczyna u Nas na grupie ? Bo tak średnio narazie to wszystkie po 30 łącznie ze mną ja 31
Tak, dzieci tylko i wylacznie się robi dla pieniędzyTak i te teksty że to dla 800+ ( bo przecież dziecko takie tanie w utrzymaniu jest) albo już usłyszałam od mojej mamy ( tylko ona wie) że Przynajmniej emeryturę będę mieć bo to 4 dziecko. No i tak będę miała