Mala urodzila sie 13.07.2022. ogolnie od rana mialam wywolywany porod bo odeszly mi wody. Ok 21 okazalo sie ze jest 10 cm rozwarcia ale dziecko zle wstawilo sie w kanal rodny. O 22:30 mialam cesarke :-) troche sie wymeczylam :-(Jesteś już po cc i nic nie piszesz ???
Kiedy, jak ? Pisz a nie czaj się po kątach
reklama
Ada2222
Fanka BB :)
Mamusie proszę poradźcie co robić. Przed chwilą zauważyłam bardzo jasnożółta wydzielinę na wkładce. Od czego to może być ? W internecie piszą różnie, może któraś z was tak miała?? Jestem w 38 tygodniu ciąży. Ogólnie od kilku dni źle się czuje, czuje że to już blisko, a teraz ta wydzielina. Co to może być ? Czy mamy od razu jechać do szpitala ? Jutro z rana mam lekarza
Mi taka wydzielina towarzyszyła przez cała ciąże i nie było to nic nadzwyczajnego.Mamusie proszę poradźcie co robić. Przed chwilą zauważyłam bardzo jasnożółta wydzielinę na wkładce. Od czego to może być ? W internecie piszą różnie, może któraś z was tak miała?? Jestem w 38 tygodniu ciąży. Ogólnie od kilku dni źle się czuje, czuje że to już blisko, a teraz ta wydzielina. Co to może być ? Czy mamy od razu jechać do szpitala ? Jutro z rana mam lekarza
Bez infekcji, wszystko ok
Ada2222
Fanka BB :)
Dziękuję za słowa otuchy. Ja teraz wszędzie widzę początek porodu.Mi taka wydzielina towarzyszyła przez cała ciąże i nie było to nic nadzwyczajnego.
Bez infekcji, wszystko ok
Klaudiaa92
Zaciekawiona BB
Również miałam tak cała ciążę
Ja zaczęłam 40 tc, termin na niedziele i tez cisza ;(((Hej
My weszliśmy w 39 tc i jakby nic …cisza, skurczów brak W tygodniu miałam wizytę i lekarz po nadaniu powiedział ze jestem trochę w lesie czekamy
reklama
U mnie w szpitalu jest tak ze jeśli nic się nie dzieje to w 41 tc bez skierowania Cię przyjmą.Dla pocieszenia powiem Tobie ze mam znajoma położna która mówi ze bardzo dużo ciąż jest „po terminie” i żeby się nie przejmować
Jak u nas do sierpnia nic nie ruszy to dostane skierowanie do szpitala celem wywołania
Boje się wywoływania podobno nie jest najgorzej ale chyba boje się tego ze będę wtedy musiała w tym szpitalu spędzić kilka dni