Ja mam na niedziele także ciekawe która będzie pierwszaAda, mamy ten sam termin ale nie zdziwię się jak ja przejdę na sierpień dawaj znać jak u Was postępy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam na niedziele także ciekawe która będzie pierwszaAda, mamy ten sam termin ale nie zdziwię się jak ja przejdę na sierpień dawaj znać jak u Was postępy
Mnie całe spojenie boli od rana i tez czekamDzisiaj od rana ból brzucha, najpierw takie kłucie a teraz jak na okres ... Ale dalej czekamy
Ja dziś do lekarza a potem tez się biorę za SprzatanieDzisiaj będę pranie robić i sprzątać może coś się ruszy
A co ile masz lekarza ?? Mi wszyscy mówili. Że będę miała częściej a mam co 3 tygodnie. Przez całą ciążę miałam przez 4 tygodnie...Ja dziś do lekarza a potem tez się biorę za Sprzatanie
Dziś ostatnia wizyta była, w poniedziałek tylko ktg. Jestem załamana, dziecko przygotowane do porodu, szyjka miękka ale podobno w sunie żadnego rozwarcia. Dostałam skierowanie na 8.08 do szpitala i z tego powodu mam takiego dola ze nie pytajcieA co ile masz lekarza ?? Mi wszyscy mówili. Że będę miała częściej a mam co 3 tygodnie. Przez całą ciążę miałam przez 4 tygodnie...