reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Witam drogie Panie 👋
Właśnie dołączyłam do grupy, termin 8 lipiec 2022 :)
Mam 27 lat, spodziewam się pierwszego dziecka, a dokładnie córeczki.
Pozdrawiam Was cieplutko!

Cześć, też mam dokładnie ten sam termin porodu 🤩
Też moje pierwsze dziecko, synek będzie ale wiek podobny mamy. Zdążę urodzić jeszcze jako 26 latka ale kilka tyg później już będę 27 latka.

Pozdrowionka :)

Cześć, też mam dokładnie ten sam termin porodu 🤩
Też moje pierwsze dziecko, synek będzie ale wiek podobny mamy. Zdążę urodzić jeszcze jako 26 latka ale kilka tyg później już będę 27 latka.

Pozdrowionka :)
Rewelacyjnie 🥰 ! Gratulacje ! Ja jeszcze 26latka, ale urodzę już jako 27 :) Cieszę się bardzo, że na grupie znalazła się też osoba, która jest w moim wieku i również spodziewa się pierwszego dzieciątka

Dziewczyny bardzo dużo postów już napisałyście, ciężko mi wszystko przeczytać, ale pomału może uda mi się nadrobić 🤓 Wstyd się przyznać, ale dopiero co się obudziłam 🙈 Jak tam u Was ze spaniem w nocy? Dziś zasnęłam prawie o 6 rano, chyba pobiłam już rekord, ale odkąd jestem w ciąży przeważnie i tak zasypiam koło 2/3 w nocy, oprócz tego okresu jak jeszcze chodziłam do pracy, taki tryb nocny mi się uruchomił 🤷‍♀️

To mam podobnie jak przebudzę się jeszcze do toalety, to potem godzinę/dwie nie mogę spać i dosypiam 😅 A jak Wasze nastawienia? Przygotowania? Ja mam wrażenie, że jestem jeszcze w lesie ze wszystkim, chociaż mam 9letnia siostrę i zajmowałam się nią po tym jak mama wróciła do pracy, ale to mi się wszystko takie odległe wydaje, nurtują mnie pytania, czy będę wiedziała co w odpowiedniej chwili robić po porodzie, też tak macie? Dziś mam pierwsze zajęcia ze szkoły rodzenia, może tam mi trochę rozjaśnią umysł 😀

Hej, ja śpię od około 23.30 do 7.00 raczej bez problemu … chyba że mąż chrapie 🙈🙈🙈🙈

Z przygotowaniami tez jestem do tylu ale się nie spieszę z zakupami. Za to jestem na bieżąco z opiniami rzeczy które chce kupić :). Wybieramy się z mężem do dużego sklepu by pojeździć wózkami, oglądać foteliki, łóżeczka, dostawki.
Ja wczoraj zapisałam się do szkoły rodzenia i czekam aż ruszy moja grupa :)

reklama
Hej, ja śpię od około 23.30 do 7.00 raczej bez problemu … chyba że mąż chrapie 🙈🙈🙈🙈

Z przygotowaniami tez jestem do tylu ale się nie spieszę z zakupami. Za to jestem na bieżąco z opiniami rzeczy które chce kupić :). Wybieramy się z mężem do dużego sklepu by pojeździć wózkami, oglądać foteliki, łóżeczka, dostawki.
Ja wczoraj zapisałam się do szkoły rodzenia i czekam aż ruszy moja grupa :)
Ja jestem po pierwszych zajęciach i jestem zadowolona, wręcz zachwycona! Tematem było karmienie, położna rozwiała wszelkie wątpliwości, dowiedziałam się wszystkiego czego chciałam a nawet więcej, mam wrażenie, że po tych zajęciach pozjadalam wszystkie rozumy, oczywiście jeszcze teorię trzeba przełożyć na praktykę 😁

Do góry