Madzia86G
Fanka BB :)
ONawet więcej - dostęp ma każdy kto ten wątek znajdzie, nie trzeba być zalogowanym
a to ja wierzyłam że chociaż wersja z zalogowaniem ... że to tylko dla tutejszych, a tu nawet nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ONawet więcej - dostęp ma każdy kto ten wątek znajdzie, nie trzeba być zalogowanym
O
a to ja wierzyłam że chociaż wersja z zalogowaniem ... że to tylko dla tutejszych, a tu nawet nie
Czyli mamy bardzo podobna sytuację i pewnie podobne obawy. Moja córeczka też jest totalnie mamusiowa. Do tego jest bardzo trudnym dzieckiem, diagnozujemy ją właśnie pod kątem zaburzeń ze spektrum autyzmu. Wiele czasu jej poświęcamy i boje się, że po porodzie nie będę miała dla niej tyle czasu i energiiU nas też termin na 23 lipca ja też nieraz zastanawiam się jak to wszystko ogarnę, na pokładzie 2,5 latek, strasznie "mamowy" ale damy radę u mnie mdłości ustały jak tylko wkroczyłam w drugi trymestr także miodowy czas się zaczął
No właśnie przez tą drugą grupę jest tu czasem cichutko i ja też nie wchodzę codziennie no ale może dziewczyny ożywimy ten wątek
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 15kg, co przy mojej drobnej sylwetce sprawiło, że wyglądałam jak krzyżówka słonia z wielorybem. Dwa tygodnie po porodzie ważyłam już 3kg mniej niż przed ciążą. Wszystko to była woda, którą gromadziłam przez hormony. Po porodzie dosłownie woda ze mnie wypływała każdym porem skóryA co do wagi...
Zaprawdę powiadam wam , jeśli waga wam stoi albo przybyło ,,tylko" 3kg to nie wiem nad czym tu płakać .
Ja mam swoją ciążę na etapie 20+2 , jem serio głównie warzywa , owoce , obiady na parowarze, unikam fastfoodow ..m a na liczniku dzisiaj wybiło mi +11 kg
Ja mam czas odpisywać na posty może raz w tygodniu, więc pewnie będzie mi trudno wbić się w rozmowy. Już to przerabiałam w poprzedniej ciąży.Dzień dobry w ten jakże paskudny poranek
Babeczki a takie pytanko : czy któreś z was miałyby ochotę dołączyć w razie czego do tej grupy zamkniętej ?
23 lipcaHej, I dodatkowe pytanie nr 2, na kiedy macie terminy porodu?