Mom2B
Fanka BB :)
NieźleTo mamy do siebie calkiem blisko Ja okolice Wielunia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NieźleTo mamy do siebie calkiem blisko Ja okolice Wielunia
Ja jak byłam na wizycie to mi właśnie wspominała o tym badaniu. Na nifty jestem umówiona na 30 grudnia, prenatalne i pappa na 5 styczniaJa mam termin prenatalnych umówiony na 5 stycznia.
O nifty czy pappa lekarka nic nie wspominała.
Mój jak pierwszy raz wstawiał zmywarkę to po otwarciu połowa rzeczy się potłukłaŻeby to jeszcze było losowo jak moj rozpakowuje zmywarkę to serio nieraz muszę się niektórych rzeczy naszukac, a jak znajdę to sama się zastanawiam co mu przyszło do głowy żeby to tam odłożyć…
mi pomagają tiktaki miętoweDziewczyny jak Wy sobie radzicie z mdłościami i wymiotami, bo do tej pory wymiotowałam tak raz dwa razy dziennie, ale dzisiaj to już 7 i chyba się zaraz wykończę
Ja dzisiaj mam ochotę na kanapki z szynką, serem, pomidor, ogórek i rzodkiewkaCo robicie na śniadanko ?
Ja rodziłam w początku covidu. Bez względu na to co chciałam to i tak nie mógł wejść nawet do budynku szpitala. Nie mogłam mieć nawet prywatnej położnej (pracującej też w tym szpitalu), bo przepisy zabraniały. Ale ogólnie to wspominam wszystko super i na ogromy plus i w zasadzie to liczę na powtórkę.Ja też bym przy drugiej córce nie zdążyła do szpitala bo godz drogi, ale trafiłam tam dzień wcześniej bo bardzo w nocy wymiotowałam a to był 38 tydzień i dr kazał przyjechać na ktg, no i zostawił na obserwacji. A na drugi dzień gdzie prosiłam o wypis nagle wody odeszły. Zadzwoniłam szybko do męża bo miał być poród rodzinny No i mąż nie zdążył niestety
Na pomidora i rzodkiewka ostatnio patrzeć nie mogę :/Ja jak byłam na wizycie to mi właśnie wspominała o tym badaniu. Na nifty jestem umówiona na 30 grudnia, prenatalne i pappa na 5 stycznia
Mój jak pierwszy raz wstawiał zmywarkę to po otwarciu połowa rzeczy się potłukła
mi pomagają tiktaki miętowe
Ja dzisiaj mam ochotę na kanapki z szynką, serem, pomidor, ogórek i rzodkiewka
Oby czekam na lekarkę, zobaczymy@Marta1raz oczywiście uciekła mi jedna strona I nie doczytałam, że teraz właśnie jedziesz do Opola I z jakiego powodu. Nie mniej, jest to najwyżej referencyjny szpital ginekologiczno-polozniczy w województwie. Wierzę, że pomogą. Powodzenia ❤