justyska89
Fanka BB :)
Jejq ja do swojej jajko zniosę masakra 30 listopada jeszcze tyle dniSuper dziewczyny, dzisiejsze wizyty zaliczone ❤❤❤
jutro następne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejq ja do swojej jajko zniosę masakra 30 listopada jeszcze tyle dniSuper dziewczyny, dzisiejsze wizyty zaliczone ❤❤❤
jutro następne
He he jsk to facet. Mój mąż też liczył na syna i dostał a teraz liczy na córkę. Też bym chciała. Jak moja mama zaczęła maraton z chłopcami tak trwa do tej pory. Moja mama 1 syn, moja siostra 2 synów, ja jednego. Śmieje się że jakby byka teraz córka to byłaby najbardziej rozpieszczona z nich wszystkichPowiedziałam mężowi o tej teorii i że chyba będzie dziewczynka to westchnął głęboko...
Niby wszystko mu jedno ale wiem, że po cichu liczy na synka
Js mam USG 30.11 i też będę się stresować. W tedy powinno być serduszko.Jejq ja do swojej jajko zniosę masakra 30 listopada jeszcze tyle dni
Czekamy razem ja mam o 16.00 wizytę a Ty?Jejq ja do swojej jajko zniosę masakra 30 listopada jeszcze tyle dni
Czekamy razem o której masz wizytę?Js mam USG 30.11 i też będę się stresować. W tedy powinno być serduszko.
O 17Czekamy razem o której masz wizytę?
Damy radę
He he jsk to facet. Mój mąż też liczył na syna i dostał a teraz liczy na córkę. Też bym chciała. Jak moja mama zaczęła maraton z chłopcami tak trwa do tej pory. Moja mama 1 syn, moja siostra 2 synów, ja jednego. Śmieje się że jakby byka teraz córka to byłaby najbardziej rozpieszczona z nich wszystkich [emoji23][emoji23]
U nas córka wystąpiła w koszulce 'będę starsza siostrą ' I czekaliśmy kto pierwszy się zorientujeJak przekazujecie informacje o ciąży rodzicom? W przyszłą niedzielę mamy moją rodzinę na obiedzie (syn ma dzień później imieniny) i chcemy wtedy powiedzieć, tylko nie wiem jak[emoji85]